A vidékiek miért utálják a Budapestieket?
Kérdező sok pesti már a fehervariakat is parasztozza!
Erről ennyit
Azért a vidékien nem ilyenek!
Nem utálom az összeset, de kevés olyannal találkoztam eddig , akit kedveltem.
Van a tágabb rokonságban is egy pesti család, tikkel a szemem az idegtől, ha találkozok velük. Gusztustalan, pofátlan, udvariatlan népség. Teljesen tévúton vannak a vidékiekkel kapcsolatban. Minden évben kiszúrnak maguknak egy rokont, és nyáron elmennek hozzájuk pihenni. Cipővel rongyolnak a házba, eldobálják az utcán a szemetet, beletörlik a zsíros arcukat a hófehér kéztörlőbe, úgy esznek, hogy szívesebben ülnék egy asztalhoz egy disznóval, mint velük. Böfögnek evés közben, mindent leesznek, szószerint zabálnak, nyitott szájjal tömik magukba az ételt. Azt hiszik, hogy azért nem ül le melléjük senki, mert ők a mélyen tisztelt pestiek, közben csak nincs hozzájuk gusztusunk. A gyerekük úgy viselkedik, mint egy állat, ha egy percre magára hagyják, képes lenne felgyújtani a házat. Amitől különösen ropogtatni kell a nyakam, az az, amikor elkezdenek erőltetett tájszólással beszélni. Szegedivel kezdik a mondatot, de a vége már palóc. Rendetlenek, koszosak, igénytelenek, lusták, és buták is, pedig velünk beszélnek úgy, mintha beltenyésztett fogyatékosok lennénk. A legjobb az egészben, hogy mindezek után még ők néznek le minket. Szörnyűek. Én mondtam anyunak, hogy ha ide akarnak jönni egyszer nyaralni, még a csengőt is leszerelem.
17nek
Ja benyelni a vidékiek által belepumpált milliárdokat, arra lenne eszed!
Nem én vagyok az a válszoló, de milyen vidékiek által pumpált milliárdok? Kb Bp tartja el az egész országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!