Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális ha nem szeretem hogy...

Normális ha nem szeretem hogy hozzámérnek?

Figyelt kérdés
Ha valaki már csak egy kicsit is hozzámér akár véletlenül teljesen kiakadok egyszerűen utálom, főleg a családomban pedig szeretem őket. Ez normális, vagy másnál is előfordul már? Ez lehet valamilyen fóbia?
2022. júl. 19. 17:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

+ attól hogy több embernek van ilyen problémája az nem igazol semmit. A legtöbb ember aki válaszolt, azt mondta hogy a családja kivétel, de a kérdező még az se szereti ha a családjából hozzá ér valaki, szerinted ez normális? De amúgy utána kerestem ha már nektek nem sikerült.

Afenphosmophobia - félelem mások érintésétől

2022. aug. 9. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:

10-es Az emberek vállát sem érintheted meg. Milyen eset az, amikor ez helyénvaló lehet? Nem mászunk bele kéretlenül más személyes terébe! Az orvosi vizsgálatot, meg felesleges idekeverni.

Van az a típus, lehet te is ilyen vagy, aki kényszeresen fogdos másokat, mert ezzel akarja megerősíteni, hogy milyen kedves, közvetlen, hát nem az.

2022. aug. 9. 14:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Az a nem normális, ha nem fogadod el, hogy vannak távolságtartóbb emberek is és természetesen ha az orvos vizsgál az megint más.
2022. aug. 9. 15:35
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

12# Nem, nem szoktam senkit fogdosni, max kezet fogok, de egyáltalán nem zavar ha valaki megérint.

A személyes tér egy olyan dolog ha valaki folyamatosan túlságosan közel van, de egy pár másodpercig tartó interakció nem kéne hogy zavarjon.

Fogadd már el hogy veled van gond, molesztáltak kiskorodba, vagy azt hiszed hogy büdös vagy, nem tudom az okát de ez van.

2022. aug. 9. 16:59
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként odaírtam hogy szituáció függő, nyilván nem arra kell gondolni hogy a buszon egy vadidegen vállát fogdosod. Azt hittem ezt nem kell elmagyaráznom.
2022. aug. 9. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!