Ha valaki már csak egy kicsit is hozzámér akár véletlenül teljesen kiakadok egyszerűen utálom, főleg a családomban pedig szeretem őket. Ez normális, vagy másnál is előfordul már? Ez lehet valamilyen fóbia?
Én se szeretem ha hozzámérnek. Egyedül a barátnőm az akitől elviselem. Sőőt azt szeretem is. Másikkal csak muszájból. Amúgy nem érintkeznék senkivel a páromon kívül. Az enyém nem fóbia, csak nem tudom.
2022. júl. 19. 17:33
2/15 anonim válasza:
Normális. Én is utálom, puszival sem köszönök. Csak a párom..
2022. júl. 19. 17:36
3/15 anonim válasza:
Én se szeretem, szabályosan összerezzenekml. Ez van.
2022. júl. 19. 17:37
4/15 anonim válasza:
Én sem szeretem.
2022. júl. 19. 18:00
5/15 anonim válasza:
Én se szeretem, olyan vagyok mint Bambi, konkrétan megugrok ha véletlen is hozzám érnek.
2022. júl. 19. 18:01
6/15 anonim válasza:
Én sem szeretem,mondjuk az embereket sem a csaladomon kívül.
Nekem érthetetlen miért akar valaki hozzám érni,megsimogatni a hátam stb.
Azt is utálom amikor hozzám szólnak
Azt meg pláne mikor idegenek,hogy hogy vagyok meg hova-hova?
Egyáltalán miért érdekli?
Értelmetlen
Ja a poén: feleségem van és gyerekeim (őket imádom a mindeneim)
2022. júl. 19. 18:02
7/15 anonim válasza:
Én sokat voltam kórházban, és emiatt alakult ki hasonló nálam. Nem szeretem az érintést én sem.
2022. júl. 19. 20:57
8/15 anonim válasza:
6-os kimondottan beteges, de a többi se normális. Kár bizonygatni hogy ez normális, de ha nem akarjátok elfogadni hogy valami probléma van az elmétekbe akkor ez van. Egy kézfogással, vagy ha valaki a válladra teszi a kezét abba nincsen semmi. Persze ez helyzetfüggő minden esetben hogy ki az, és hogy ér hozzád.
2022. aug. 9. 09:12
9/15 anonim válasza:
#8 Attól miért lenne baj velünk, ha nem vagyunk közvetlen típusok? Számomra ha valaki a vállamra teszi a kezét (kivéve a párom) olyan, mintha belegázolna az intim zónámba.
2022. aug. 9. 12:03
10/15 anonim válasza:
Gondoltam hogy le leszek pontozva.
#9 Mondjuk az hogy a válladba semmi "intim" nincsen. Gondolom akkor neked az egész tested intim zóna, szóval amikor az orvos megvizsgál akkor igazából megerőszakol? Amúgy hiába pontoztok le, amit a kérdező kérdezett hogy normális-e , a válasz az hogy nem normális. Az emberek egy szimpla érintéssel, ha az helyénvaló nincs problémája. Nos ti eltértek ettől szóval valamilyen problémátok van. Ezt ha nem tudod felfogni akkor sajnálom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!