Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális ha nem szeretem hogy...

Normális ha nem szeretem hogy hozzámérnek?

Figyelt kérdés
Ha valaki már csak egy kicsit is hozzámér akár véletlenül teljesen kiakadok egyszerűen utálom, főleg a családomban pedig szeretem őket. Ez normális, vagy másnál is előfordul már? Ez lehet valamilyen fóbia?
2022. júl. 19. 17:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Én se szeretem ha hozzámérnek. Egyedül a barátnőm az akitől elviselem. Sőőt azt szeretem is. Másikkal csak muszájból. Amúgy nem érintkeznék senkivel a páromon kívül. Az enyém nem fóbia, csak nem tudom.
2022. júl. 19. 17:33
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Normális. Én is utálom, puszival sem köszönök. Csak a párom..
2022. júl. 19. 17:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én se szeretem, szabályosan összerezzenekml. Ez van.
2022. júl. 19. 17:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem.
2022. júl. 19. 18:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én se szeretem, olyan vagyok mint Bambi, konkrétan megugrok ha véletlen is hozzám érnek.
2022. júl. 19. 18:01
 6/15 anonim ***** válasza:
71%

Én sem szeretem,mondjuk az embereket sem a csaladomon kívül.

Nekem érthetetlen miért akar valaki hozzám érni,megsimogatni a hátam stb.

Azt is utálom amikor hozzám szólnak

Azt meg pláne mikor idegenek,hogy hogy vagyok meg hova-hova?

Egyáltalán miért érdekli?

Értelmetlen

Ja a poén: feleségem van és gyerekeim (őket imádom a mindeneim)

2022. júl. 19. 18:02
 7/15 anonim ***** válasza:
Én sokat voltam kórházban, és emiatt alakult ki hasonló nálam. Nem szeretem az érintést én sem.
2022. júl. 19. 20:57
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
6-os kimondottan beteges, de a többi se normális. Kár bizonygatni hogy ez normális, de ha nem akarjátok elfogadni hogy valami probléma van az elmétekbe akkor ez van. Egy kézfogással, vagy ha valaki a válladra teszi a kezét abba nincsen semmi. Persze ez helyzetfüggő minden esetben hogy ki az, és hogy ér hozzád.
2022. aug. 9. 09:12
 9/15 anonim ***** válasza:
#8 Attól miért lenne baj velünk, ha nem vagyunk közvetlen típusok? Számomra ha valaki a vállamra teszi a kezét (kivéve a párom) olyan, mintha belegázolna az intim zónámba.
2022. aug. 9. 12:03
 10/15 anonim ***** válasza:

Gondoltam hogy le leszek pontozva.

#9 Mondjuk az hogy a válladba semmi "intim" nincsen. Gondolom akkor neked az egész tested intim zóna, szóval amikor az orvos megvizsgál akkor igazából megerőszakol? Amúgy hiába pontoztok le, amit a kérdező kérdezett hogy normális-e , a válasz az hogy nem normális. Az emberek egy szimpla érintéssel, ha az helyénvaló nincs problémája. Nos ti eltértek ettől szóval valamilyen problémátok van. Ezt ha nem tudod felfogni akkor sajnálom.

2022. aug. 9. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!