Fiatal nők egyre kevésbé sminkelik magukat?
Kezd feltűnni ez a "trend" (?) vagy csak véletlenül látok egyre több smink nélküli fiatal (gimis, egyetemista korú) nőt?
Amúgy annyira jó ez szerintem, nekem nagyon tetszik. Nem is tudom mikor láttam utoljára zéró sminkes nőket.
Inkább az van, hogy a natúr smink lett a divat. Mikor én voltam kamasz akkor a "smink" színes szemfestéket, szemceruzát, szájfényt és minél több csillámot jelentett. Ma már a természetesebb hatás a divat.
Én pl színezett fényvédőt, púdert és szempillaspirált használok minden nap, van hogy megjegyzik hogy "smink nélkül" is milyen jól nézek ki. :D
Lehet igaza van az elöttem szolònak, bàr engem lànykėnt nem ėrdekel ki sminkel ki nem, ėn szeretek nagyon tetszik a cicàs szem ezėrt csinàlom, de nyàron valòban a kevesebb smink a jobb vagy inkàbb a semilyen egy jò erös fėnyvėdö inkàbb amit meg is hàlàl a böröd.
Lehet a gazdasàgi vàlsàg is rà tòl, ėn nem veszek meg sok kencėt mert sok sminkbe Talc van ami nagyon kàros így csak tudatosan vàsàrlok sminket, ezzel pėnzt/ ės a bōrömet sem viszem vàsàrra. ėn sok csajt làttam eddig is smink nėlkül, vagy max nagyon termėszetes sminkben. De ez egyėni. Valòban az idö is sok amit elvesz plàna ha sietsz munkàba/suliba bàrhova.
A "no makeup" makeup elég trükkös lehet. Szerintem inkább csak átálltak az emebrek a természetesebb (nude) sminkelésre.
Én sosem sminkeltem magam, mert nem igazán érdekelt, szerintem nem "kell" az arcomnak (sosem voltam pattanásosodó szerencsére), nem szerettem volna elrontani a bőrömet azzal, hogy megfullasztom; a fenének sincs annyi kedve és ideje reggel :D. Na meg pénz, én inkább költöm közös programokra, élményekre, evésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!