Amelyik lány sminkeli magát, az nem elégedett a kinézetével?
Nem tudod elképzelni, hogy a külsőnkkel kapcsolatban ne a férfiak kedvéért csináljunk valamit?...🙄
En pl nem hinném, hogy a színes smink és a pink haj bejön a pasiknak, de én így szeretem a külsőm, nekem így tetszik. Mindegy, hogy nekik tetszik e, magunknak kell megfelelni.
Nem azt mondom, hogy nincs olyan lány aki a pasik kedvéért csinálná, de nem az összes.
2es voltam
*Pink = rózsaszín. Egyelőre van rá tartalmilag azonos magyar szavunk, nem elengedhetetlen szerintem divatból angol szavakkal helyettesíteni.
Egyébként adott esetben állhat jól valakinek a rózsaszín haj, én nem mondanám, hogy nem "jön be" a férfiaknak. Akkor már inkább semleges.
Azt viszont nem tudom elképzelni, ha nem az ellenkező nem figyelmét akarjátok felkelteni vele, akkor mégis mit? A férfiak se maguk miatt gyúrnak és feszítenek a tükör előtt a kondiban, hanem hogy mást lenyűgözzenek.
"A férfiak se maguk miatt gyúrnak és feszítenek a tükör előtt a kondiban, hanem hogy mást lenyűgözzenek."
Pedig leginkább maguk miatt. Senkit sem érdekel h kinek milyen izmai vannak.
A rózsaszín és a pink nem ugyanaz :D a rózsaszín pasztellszín, a pink élénk.
Nem figyelmet akarunk felkelteni vele, csak jól érezzük magunkat így. Boldogságérzést ad ha a tükörbe nézünk meg csak úgy is. Nekem pl. most teljesen sminkmentes az arcom, a szempillám viszont kék (meg a hajam is). Hogy miért? mert reggel rossz idő volt, nem volt kedvem semmihez és gondoltam legalább a szempillám legyen színes :D Parfüm is van rajtam pedig a kutya se szagolgat épp, csak én magamat.
"Senkit sem érdekel h kinek milyen izmai vannak."
Ezt tucatszor hallottam már, de valahogy a cicababák mellett mégis ilyen izomcsávókat látni csak :) A férfias külső biológiailag is vonzóbb egy nő számára, mint a vékony férfitest, de biztos a biológia téved. Legalább álszentek ne legyünk már.
8. Hát nem mondom, hogy értem, de elfogadom az érvelésed :)
Azért használom a pink szót, mert arról az emberek többsége egy élénkebb, neonosabb rózsaszínre asszociál míg a rózsaszín hajról inkabb pasztelesebb, vilagosabb rózsaszínre gondolnak. Tehát nem azért használom a pink szót mert a szótar szerint tartalmilag ne lennének azonosak a rózsaszínnel hanem mert tapasztalataim szerint az emberek másra asszociálnak a két szó esetében.
Sajat magamnak akarok tetszeni amikor tükörbe nézek. Imádom a színes dolgokat, a ruháim, az ékszereim stb is azok, számomra unalmasan néznék ki színek nélkül. Ha megakarok felelni másoknak, mert a helyzet megkívánja (pl állás interjú, látogatás párom déd-nagyanyjához), akkor kevesebb színt hordok és ilyenkor nem érzem olyan jól magam mint színesben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!