A nagymamád sminkeli magát és csinosan öltözik?
Sminkelni soha életemben nem láttam.
A mindennapokban nem öltözik csinosan, általában kertészkedéssel tölti az idejét, így inkább "játszós" ruhákat hord. De ha megy valahova, akkor csinos tud lenni. :)
Ha hivatalos helyre megy, vagy ki kell öltözni, akkor igen, sminkel és csinos.
De inkább a kényelmesség híve, főleg mivel a kertben szokott dolgozni vagy a mezőn sétáltatnak kutyát (meg macskákat) nagyapámmal.
Apai igen. Ő irodában dolgozott, kispolgári család voltak, üzleti utakra járt Moszkvába meg ilyenek. Még most 80 évesen is rúzs, parfüm befigyel, haj belőve mindig, festve.
Anyai egy kedves idős falusi néni. 90 már, tiszta volt mindig, vasalt tisztaságillatú ruhákban, de sminkje nem volt egy szál se, csak hajcsavarók.
Egyik él már csak, ő a szemöldökét festi (ha nem mondja soha nem gondoltam volna!), nem tudom hogy öltözik, iszonyat ritkán látom, akkor sem azt figyelem.
A másik régen meghalt, nem sminkelt (54 évesen halt meg), ő az a tipikus otthonkás mama volt (pedig milyen fiatal volt hozzá ha azt nézzük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!