Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mit árul el egy...

Girlll3 kérdése:

Szerintetek mit árul el egy emberről az, hogy mennyire sminkeli magát?

Figyelt kérdés
Én nem használoķ sminket. De pl van olyan ismerősöm, aki minden reggel egy kiló vakolatot ken magára. Ez miért fontos? Ettől látja magát szépnek vagy magabiztosabb lesz tőle?

2020. nov. 21. 13:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Saját magamból kiindulva tudnék erre válaszolni. 16-21 éves korom közt hétköznap rendszeresen sminkkeltem. Nem voltam elégedett magammal. Utána se, de akkor viszont dolgozni kezdtem és felesleges volt sminkelni.

Mostanában már csak alkalomszerű a sminkelés. Szívesen űzném gyakrabban, de nincs rá kapacitás a korai kelés(+a maszk) miatt.

Meg hát azért különbséget kell tenni egy szépítő és insta smink közt.

2020. nov. 21. 13:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sose sminkelek alkalomra se, mert lusta vagyok és nem érdekelnek mások. Szóval rólam ezt árulja el, hogy lusta ember vagyok, aki szarik a másik véleményére.
2020. nov. 21. 13:47
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Lehet pattanasos meg ilyenek
2020. nov. 21. 13:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. De rólad elárulja, hogy szeretsz kombinálni.
2020. nov. 21. 13:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő úgy tetszik magának.
2020. nov. 21. 14:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt, hogy így érzi jól magát. Én is szoktam, ha úgy van. Nem, nincs önbizalomhiányom meg komplexusom, bár nem is 1 kg, csak szolid, de nekem így szép. Szeretem a színes rúzsokat is. :D
2020. nov. 21. 15:39
 7/11 A kérdező kommentje:
2-es én is így vagyok vele. Minek a smink? Tetejébe csak lehet lemosni nap végén és valami antiallergén termék kellene, mert mindenre allergiás vagyok. Úgyhogy ezért nem használok semmit.
2020. nov. 21. 15:53
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

Ilyen elven minek eszel, úgyis kisz*rod? Minek élsz, úgyis meghalsz? Csak, hogy pár dolgot említsek a minek listájáról, amit úgyis megteszünk nap-nap után. Egyébként én is sok mindenre allergiás vagyok, ezért az Yves Rocher termékeit használom, meg lehet kapni drogériákban a Hypoallergen (asszem így írják) termékeket.

Amúgy meg nem csak nem sminkelés meg 5 kg smink létezik. Én pl. a szemöldököm azért húzom ki porral, mert túl halvány a hajamhoz, kis korrektor a szemem alá, a spirál meg rúzs, már ha.. aztán csókolom. Alapozózni meg tököm tudja.. azt én sem szoktam.

2020. nov. 21. 20:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva én nem szeretek smink nélkül lenni. Csak akkor nem sminkelek ha otthon vagyok egész nap, vagy ha csak kiugrom a közeli boltba. Én utálom az arcom smink nélkül, magamat nagyon csúnyának tartom anélkül. Máson nem zavar ha nem visel sminket, nem is nézek le ezért másokat soha. Mindenki úgy jelenjen meg ahogy jól érzi magát. :)
2020. nov. 21. 20:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor csak nekem visszataszító ez. Olyan, mint mikor valaki nem vállalja fel magát. Lehet azért van bennem ez, mert mamám rám szólt kisgyerekként, hogy ne nézegessem magam a tükörben, meg ne sminkeljek. Persze ettől még vannak kozmetikumaim, csak nem használom őket vagy ritkán. A természetességet szeretem.
2020. nov. 21. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!