Miért van itt ennyi idegbeteg és bolond ember?
Feltettem egy kérdést a túlsúlyos emberekről, ami semmi bántó nem volt, erre rögtön elkezdtek sértegetni, volt, aki olyat írtam priviben, hogy öljem meg magam.
de szinte akármilyen témában teszek fel kérdést, megjelenik pár önkéntes pszichológus, és megállapítja, h azért nem iszok tejet, mert nem szeretett anyám stb.
komolyan érdekelne a válasz, hogy ezek az emberek frusztrált munkanélküliek, vagy mitől van ennyi kattant ember itt.
Láttam azt a kérdést, idiótán gondolkodsz, mégis mit vársz tőle?
Nem arra kell hallgatni, aki magán demonstrálja a dolgokat, hanem arra, aki korrekt magyarázatot tud adni. Itt vagyok én, összezabálok minden szart, alkohol is van a képletben meg jó sok édesség. Mellé edzek, de az étrendem gatya. Kockás a hasam.
Ha én elmondom bárkinek, hogy mi van a hűtőmben és ő ebből azt veszi le, hogy neki az én életmódom elég ahhoz, hogy úgy nézzen ki, mint én, csúnyán rá fog baszni valószínűleg.
#3 És akkor mit csinálnak?
Kérdező, ezek az emberek a való életben minden izmukat megfeszítve erőlködnek, hogy a normális bárminemű látszatát tudják kelteni, így a nap végén, amikor végre levehetik az álarcot, akkor valahol le kell vezetniük a felgyülemlett bennük. Nem tisztem diagnosztizálni az ilyenek, de a szolidaritás kedvéért megosztok én is sztorit.
2 évvel ezelőtt meghalt a macskám és ezzel kapcsolatban egy betegségről tettem fel egy kérdést, majd a semmiből jött egy privát üzenet, hogy “kedves kérdező, ásd el magad a szeretett macskád mellé”.
Te vagy az idegbeteg😡🤬
Még hogy én idegbeteg...mit képzel ez magáról?!😤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!