Az mennyire sértő, ha valaki azt mondja a másiknak, hogy "TE CSELÉD!"? 🤬
Figyelt kérdés
Van egy bolond szomszédom, aki szeret veszekedni másokkal. És ilyeneket mond, hogy "Te cseléd" , meg "szolgáim lesztek a Másvilágon" , amikor nagyon ideges.
Olyat is mond, hogy ő egy szolgalelkű fehér nép, akit mindenki kihasznál, na most nekem ehhez kell értelmező szótár, mert nem értem...
Meg hogyha nem vigyázunk, akkor a csontos kezei közé kerülünk és megver minket. Biztos kattos szegény. Mi baja lehet?
2022. márc. 19. 10:40
1/8 A kérdező kommentje:
Vesszen el pénzem, házam, marhám, de az igazság az enyém legyen!!! 😠💪💪
2022. márc. 19. 10:45
2/8 anonim válasza:
szerintem a szomszédod Erzsi 😂😂😂
3/8 A kérdező kommentje:
Én csak ilyen kis, szórakozás, ilyen kis kaland, pótlék voltam neki, miközben ez a bányarém 🧟♀️ az igazi..
Hát gratulálok, akinek ennyire van szeme...
2022. márc. 19. 10:54
4/8 anonim válasza:
Mekkora fos kerdes, kreativitas 0🤮🤮👎
5/8 anonim válasza:
Ma már szerintem nem annyira, de régen a cseléd, társadalmi megbecsülés szempontjából, lentebb volt, mint a prosti vagy legalábbis azzal egy szinten volt.
6/8 anonim válasza:
Nem merik. Félnek. Tökölön zarkameno voltam, kint Károly boss vagyok
7/8 anonim válasza:
Ma már ez a trendi, így nem gond.
8/8 A kérdező kommentje:
Szerinrem vidd el a kis menyasszonyodat plasztikai sebészetre, mert szükség van rá. 🧟♀️🧟♀️🤮 DAS IST MEIN KAMPF!!!!
2022. márc. 19. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!