Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Találkoztál már valaha egy...

Találkoztál már valaha egy Karennel?

Figyelt kérdés
Találkoztál már "magyar Karennel" valahol? Tudjátok a "beszélni akarok a főnököddel" típusok akiknek általában rövid "bob" hajuk van vagy milyen. Mi volt a szitu, te közbe avatkoztál esetleg? Neten sokat nézem őket és nagy szerencse hogy eggyel se futottam még össze eddig. Nagyon nem bírom őket. Ti hogy vagytok velük?

2020. nov. 27. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, kinézetre is Karenek voltak-e, de call centerben sajnos volt már szerencsétlenségem hozzájuk.
2020. nov. 27. 22:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezeknek a magyar megfelelője a simlis vállakozók felesége, aki délelőtt két mimóza után még simán beül a lízingelt mercibe, aztán rányomul egy pincérre, aki ha nem veszi a lapot, akkor üvöltözést kap jatt helyett.
2020. nov. 28. 00:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Találkoztam nem is eggyel.
2020. nov. 28. 08:27
 4/9 anonim ***** válasza:
4,5 évig Burger Kingben dolgoztam, rengeteggel találkoztam... Szerencsére nagyrészt konyhán voltam, de azért így is összefutottam velük néhányszor.
2020. nov. 28. 08:59
 5/9 anonim ***** válasza:
13%
Az összes vírusrettegő magyar
2020. nov. 28. 10:50
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
@5 Nope, a Karen tipikus jobber trumpista, pont az, aki direkt leköhögi azt a boltost, aki megkéri, hogy húzza fel az orrára a maszkot.
2020. nov. 28. 10:52
 7/9 A kérdező kommentje:
6.pont ilyet láttam egy videón tegnasp, berágott a csaj mert nem volt akart maszkot hordani erre leköhögte a nőt aki felvette...hogy lehetnek ilyenek most komolyan, mi váltja ki belőlük ezt az indulatot, ellenszenvet? Mellesleg honnan származik a Karen név, miért pont karen ezt sosem tudtam :D
2020. nov. 28. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Az elmúlt 1-2 angolszász mémkultúrájanak a része, mint a Chad például.
2020. nov. 28. 22:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a legjobb barátom nője egy Karen. Meghalok tőle. Minden baja van velem. És egyébként mindenkivel.
2020. nov. 28. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!