Szinte biztos, hogy idegbeteg vagyok mit tegyek? Megőrülök
15/L vagyok.
Az eddigi életem borzalmas volt.Kicsi koromban elváltak a szüleim.Aztán nevelő apám let aki később alkoholizmusa miatt balhézott..éjszakánként verte az ajtónk,rettegésben éltem.Majd 12 évesen átéltem nagypapám halálát ami szintén teljesen megviselt olyannyira,hogy depressziós lettem,vágdostam magam mert ezt találtam megoldásnak.Koplaltam.Lefogytam.Anyám régebben ütött,megtépett.Mostanában csak elhord mindennek (bárcsak ne szült volna meg,diliházba kellene zárni,kisköcsög stb.) Eléggé megviselnek ezek a szavak..akkor is ha nem gondokja komolyan.Sokszor azzal fenyeget,hogy kidob a házból.Apámmal nem tartom a kapcsolatot.
Egyre gyakrabban rámjön a düh és olyankor ütöm a falat de legszívesebben neki mennék bárkinek és addig ütném amedig csak bírom.Öngyilkos gondolataim szintén vannak,próbálkoztam már vele de sikertelen volt.Most is olyan ideg van bennem hogy érzem ahogy a testem szétszakítja és legszívesebben üvöltenék és borogatnék csapkodnék..amit csak lehet.ROHADT IDEGES VAGYOK.SEMMI NEM NYUGTAT LE.Segítsetek könyörgöm mert megfogok őrűlni és ilyen fiatalon ez beteges..Kérlek..valaki.
remélhetőleg nem fogsz megőrülni :)
iskolába jársz feltételezem.
pedagógusnak nem tudod ezeket elmondani?
vagy akár a polgármesteri hivatal gyámügyi osztályán?
nagyszülő? nagyobb testvér nincs?
ha ütöd a falat, meg hülyeségeken jár az eszed, az semmire sem megoldás. a vagdosás meg a másik nagy állatság.
életed végéig viszed magaddal a buta hegeidet :( :(
hiába volt látod a figyelemfelkeltésed ugy látszik nagy ivben fütyült rá a család.
akár milyen szar helyzetben is vagy, mindenből van kiut.
Kedves egyes!!! "szerezz pasit aki megszeret és elköltözhetsz és vége a problémának"
ezt ugye nem gondoltad komolyan?
egy gyerek -mert igen is az!!!!!!! ilyen labilis idegállapotban ?? pasizzon be???? és költözzön el.
ekkora marhaságot, már megbocsáss :( :(
szerinted egy "pasi" mit csinálna vele? még a végén egy gyereket is összeraknának aztán csak tetézné az amugy is elég baját :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!