Annyira száraz a sarkam, hogy megőrülök tőle, habkővel majd minden nap megreszelem, + testápoló, mit tehetnék még?
Nem vagyok még 80 éves, csak 30.
Zokniban nem is érzem, csak mikor lefekvésnél leveszem a zoknit. Még akkor is kenek rá jó zsíros testápolót, de pár perc múlva atomszáraz, és nagyon zavaró, ahogy végigszántja a száraz bőr az ágyneműt.
Zokniban nem tudok aludni, sose tudtam, meg ugye azzal nem oldódna meg a probléma.
Habkő + testápoló ezek szerint semmire sem elég, mit csináljak még?
1. Lehet venni kimondottan száraz, repedezett sarokra gyógykrémeket.
2. cipő váltás. Sokszor a rossz minőségű vagy eltaposott cipők okozzák a repedezést, szárazságot. (nekem pl mindig berepedezik, száraz lesz a sarkam ha sokáig használom a sarut és sokat mászkálok)
3. Ha túlsúlyos vagy akkor a fogyás
Én nekem egyébként annyira rossz volt, hogy szinte fájdalmasan berepedezett, kiszáradt. Nekem a felsoroltak közül a 1 és a 2 pont jött be.
a gyógykrémnek utánanézek.
a "fogyj le" válasz egy bunkó haszontalan hozzászólás, köszönöm a feltételezést, nem vagyok kövér.
az őszi cipőm egy bokacsizma, vagy ezt hordom, vagy csizmát, mindkettő új, mármint 1-2 hónapos, most ősszel vettem. egész biztos nincsenek kitaposva, és nem is érzem, hogy kényelmetlen lenne.
napközben pedig nincs is rajtam, zokniban ülök az irodában egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!