Normális, hogy nem tudom annyira komolyan venni túlsúlyos emberek tanácsait?
Van pár túlsúlyos ember a környezetemben (ismerős, magántanár, kolléga), akik gyakran adnak tanácsot mindenféle témában, köztük életvezetésit is.
Viszont ilyenkor mindig azon gondolkodom, hogy ha ennyire okosak, miért nem fogynak le.
Alapvetően nem lenne problémám a kövérekkel, de mégis fura, hogy olyanok okoskodnak kitartásról mondjuk, akik 20 éve túlsúlyosak.
"Sekélyes, ha jobban hallgatsz vkire, csak azért mert jobban tetszik a külsője."
ilyet hol írtam? tudsz olvasni?
_
najó, bocsánat, de nem számítottam ennyire alacsony szívonalra. ide tényleg a legalja jár fel.
Az egyik őrjöng és fenyeget levélben, a másik pszichológiaprofesszornak képzeli magát, és elemez.
elképesztő, gyanítom, h angol nyelvű fórumokon több érdemi választ fogok, mint itt a sok félnótástól.
Persze, mindenki hülye, csak te nem 😁
Pedig én vékony vagyok 😉
Igen.
Magyarország Európa egyik legelhízottabb nemzete, ahol nemzeti sport az okoskodás, kifogaskeresés, fölényeskedés, viszont a gyakorlatban az emberek többsége egy nagy nulla.
Aki 10-20 éve elhízott vagy gyári melós, mégis okoskodik, nagy eséllyel tipikus szájhős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!