Túlsúlyosan is videózhatok?
Tudom, tudom... Ha szégyenlem a súlyom tegyek ellene!
Szeretem magam és a kritika nem zavar, főleg ha azok építő jellegűek, de sokszor fájnak a csúnya, indokolatlan szavak!
Szeretnék egy csatornát indítani a youtube-on, ahol érdekes történeteket és összeesküvés elméletek osztanék meg, saját feldogozásban.
Egyetlen félelmem tényleg az a pár kiló felesleg...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ma már tény, hogy borzasztó rosszindulatúak és agresszívak lettek a YouTube kommentelők többnyire a rant videósok hatására, akik megállás nélkül sértegették és bántották a videósokat. Ha már túlsúly, elég megnézni Molnár Krisztiánról milyen gyomorforgató és alpári videók vannak, ahol bántják.
Sajnos ez a rant műfaj sokkal több rosszat hozott, mint jót, így a Sythex és Fókuszcsoport csatornák miatt ma már egy kész harctér a YouTube komment szekció.
Mindenesetre próbáld meg kicsit elfedni a gyengségeid, ne mutass teljes testet, ne testhez simuló ruhákat vegyél fel, sötétebb helyszínt válassz stb.
Sok sikert kívánok! :)
Nézd meg Tanulom magam Attis videóját, miután lefogyott. Mesélte, hogy elkezdték azt kérdezgetni tőle, hogy baja van-e, kövérebben jobban nézett ki, stb.
Ha kiállsz a nyilvánosság elé, akkor mindig lesz, aki beleköt valamibe, csak mert megteheti. Neked jobb, ha megtanulsz ezekkel nem foglalkozni - vagy inkább ne állj ki a nyilvánosság elé.
Az összeesküvés elméletek pláne válogatás nélkül vonzzák a beszólásokat, ha még a külsődbe is bele lehet kötni, nem csak a szavaidba, akkor még inkább jön majd a személyeskedés. Mérlegeld, hogy ezekkel te mennyire tudsz megbirkózni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!