Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagy bunkó vagyok, ha mától...

Nagy bunkó vagyok, ha mától nem adok borravalót a pizzafutárnak?

Figyelt kérdés

Elég sűrűn rendelek (kb. heti egy, de néha kettő is), és látom milyen tempoban mennek fel az árak. Pl. a papirdoboz nemrég még 50 ft volt, most 150, normál méretű pizzát már nem kapok 3000 alatt.

Úgyhogy nem vagyok hajlandó mától borravalót adni (eddig mindig adtam kb 200 ft-ot) ilyen árak mellett. Úgyis kártyával fizetem ki előre neten. Ez bunkóság?

2022. júl. 11. 17:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szakács még bele is pisál a kajába. Jó rendelést!

[link]

2022. júl. 11. 20:06
 22/25 anonim ***** válasza:
70%

Aki szarrágó az minek megy el futárnak? Keressen olyan állást ahol elég a pénz nem emberektől kell kuncsorogni plusszért aztán amikor nem kap a semmire akkor nem besértődni, mint egy hisztis pics@.

De szerintem neked előbb az egész jattolás dolognak kéne utánanézned mi is az. Az nem puszira jár, csak mert valaki a munkáját végezni, az valami plusszért jár...

Szerintem senki sem sajnálja attól aki ki is érdemli.

A másik meg, hogy van rakás kifőzde ahonnét az emberek minden nap rendelnek, legalábbis felénk, meg Ausztriában is rengeteg ilyen téma van, mert pont az az értelme, hogy olcsó és jó, és megéri.

Na azt megnézném, ha az ember minden nap jattol a futárnak folyamatosan...

2022. júl. 11. 20:16
 23/25 anonim ***** válasza:
21es ez csak elszigetelt eset ilyen nincs
2022. júl. 11. 20:16
 24/25 anonim ***** válasza:

23

[link]

2022. júl. 12. 09:40
 25/25 anonim válasza:
#10 Szia én voltam Auchan futár, így visszagondolva elég gáz, hogy jattért cserébe úgymond "extra szolgáltatást" nyújt a futár, ugye a termékminta az neki semmibe nem kerül, elvileg csak annyit vihetne magával, hogy minden címre jut egy, szóval vagy lopott, vagy egy másik vásárlótól vonta meg, egyik sem jó.
2022. júl. 20. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!