Nagy bunkó vagyok, ha mától nem adok borravalót a pizzafutárnak?
Elég sűrűn rendelek (kb. heti egy, de néha kettő is), és látom milyen tempoban mennek fel az árak. Pl. a papirdoboz nemrég még 50 ft volt, most 150, normál méretű pizzát már nem kapok 3000 alatt.
Úgyhogy nem vagyok hajlandó mától borravalót adni (eddig mindig adtam kb 200 ft-ot) ilyen árak mellett. Úgyis kártyával fizetem ki előre neten. Ez bunkóság?
Te fordítva ülsz a lovon...
Kit érdekel miről tehet a futár és miről nem? Az ember fizet bőven eleget a kajáért plusz sok helyen bőven eleget a kiszállításért, hova tovább?
Sok hülye ember miatt akik odaadnak mindent is nem számít, emelnek a végtelenségig.
Aki furának megy az inkább örüljön a jattnak bármennyi is, mert az aztán csak plusz, ha meg nem kap ne sírjon ő vállalta a melót annyiért amennyi.
Azért jó lenne már arra a szellemi szintre megérkezni és visszavenni a rohadt nagy arcból, hogy jattolni kvázi lassan kötelezően elvárt alap dolog. Hát beb@szna...
15, te ülsz fordítva a lovon. Gondolom az a típus vagy, aki ha valami hivatalnál problémába ütközik, ráborítja az ügyintéző nőre az asztalt, mert a primitív kis agyával azt hiszi hogy a szerencsétlen nő hozza a szabályokat és ő tehet az egészről.
Vagy ha késik a vonat, a vezetőjére haragszik, mert azt hiszi hogy ő tehet róla.
Pont ezen az agyi szinten van a futárra való harag az emelkedő árak miatt.
Nem is értem hogy aki szarrágó az minek rendel. Ez egy luxus szolgáltatásnak minősül, főleg ebben az országban, mivel sokszorosa annak amennyiből ugyanazt a kaját otthon ki lehetne hozni. Vicces mikor mindenféle proli rendelget miközben szaros párszáz forintos jatt fáj nekik. De ugye fel kell tenni facebookra a rendelt pizzát hogy az ismik azt higgyék hogy jól megy :D
Ezzel szemben én nem rakom fel sehová, de nem is problémázok a jatton. Ha gond lenne akkor eleve nem rendelnék, hanem főznék magamra.
Na pont ezért nem adok borravalót.....
Mert ha egyszer, nem adsz láthatod a kretének megnyilvánulását.
Pont nem érdekel ha belekopsz, nem latom nem erdekel, de nalam aranyszabaly, hogy addig nem fizetek amig meg nem győződök arrol, hogy mit kapok.
Csak 1x latnam meg, hogy valaki belekop mas kajajaba....
A kerdezes nelkul ferném be a pofáját.
Nagyon sokszor az ajándék üditővel trükköznek.
Ha tudom hogy lesz, akkor nem fizetek elore. Ha nem adja a futár, akkor azt tolem lenyulta, így akkor se fizetek...
Viheti ahova akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!