Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy létezhet olyan ember aki...

Hogy létezhet olyan ember aki nem szereti a kutyákat? Viszont a rókákat szereti mint állatokat, amik szintén kutyák igazából! Az ilyen ember normális? Meg eleve hogy lehet nem szeretni a kutyákat?

Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 22:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

És neked mire fel is van ekkora pofád? Hogy mersz valakiről így beszélni, aki csak szimplán mást szeret, mint te?

Férfiatlan puhapöcs az te vagy, mert itt sunyulsz a háta mögött, nem pedig tőle kérdeznéd meg, természetesen így, ilyen formában.

2022. júl. 4. 22:34
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Álszent vagy kedves kérdező. És korlátolt is. De nem baj, elég büntetés qz neked h így kell leélned az életed🤣
2022. júl. 4. 22:36
 13/22 anonim ***** válasza:
96%

Párom 190 cm magas, izmos, korábban profi jégkorongos volt. Két cicánk van, az elsőbe ő szeretett bele, ő választotta ki. A macskák is sokkal jobban ragaszkodnak hozzá, pedig én is nagyon szeretem őket. De biztos te, egy ilyen ócska senki vagy a férfiasabb, nyilván.

Egyébként akkor azok a nők, akiknek nagy kutyájuk van, nem nőiesek?

2022. júl. 4. 22:36
 14/22 anonim ***** válasza:
95%
Jézusom, 2022 van, ez f.szság, hogy nem férfias a macska téma...
2022. júl. 4. 22:40
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
Nincs olyan, hogy férfias meg nőies állat. Ha meg nem érted, hogy lehet nem szeretni a kutyákat, keress rá az interneten valami kutya vs macska topic-ra, ezernyi okot fel lehet hozni bármelyik mellett vagy ellen.
2022. júl. 4. 22:45
 16/22 Savlekotő ***** válasza:
93%
Szűk látókörű vagy majd ne lepődj meg ha mindenki le koptat
2022. júl. 4. 22:52
 17/22 anonim ***** válasza:
92%
Az nem baj ha szeretni nem szereti,a fontos az,hogy ne bántsa őket.
2022. júl. 4. 23:02
 18/22 anonim ***** válasza:
70%
46 éves pasi vagyok.A macskák mindig közelebb álltak hozzám mint a kutyák,de sosem éreztem hogy ezért szégyenkeznem kellene...Volt saját cicám is,és volt nemegyszer,pl horgászat közben,hogy vadon született,teljesen önálló macskákkal barátkoztam össze.Nincs bajom a kutyákkal,panelba nem kéne,de kertes házhoz hozzá tartozik.Engem inkább az a hiszti zavar,mikor valaki szeretethiányban szenved és a kutyát családtagként kezel,mint egy gyereket.A kutya háziállat /a macska is.../őrizze a házat,a kertet,legyen saját vacka,de ne a lakásban...
2022. júl. 4. 23:04
 19/22 anonim ***** válasza:
93%
Mit hátráltál itt ki az eredeti kérdésedből? Most már csak nem férfias? Fent az szerepe h normális-e... Mi van, kiszólt a gödörből a lyuk? 🤣
2022. júl. 4. 23:19
 20/22 anonim ***** válasza:
95%
Remélem ez troll kérdés, különben nagyon buta vagy xddd Várj, amíg megtudod, hogy emberek mást gondolnak dolgokról. Durva lesz.
2022. júl. 4. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!