Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők tényleg valahogy lassabb...

A nők tényleg valahogy lassabban rendelnek éttermekben, mint a férfiak?

Figyelt kérdés

.. vagy mindig csak én akadtam össze olyan nőkkel, akiknél min. 20 perc volt, mire kitalálták, mit szeretnének enni?

Nem pattogok, vagy ilyesmi, szóval nem kell nekem ugrani, őszintén érdekel.

Vagy vannak férfiak is, akik úgy töprengenek, h mozzarellás vajastészta (random) legyen vagy kakaós spenótoskagyló, mintha az életük további alakulása múlna rajta?

2022. júl. 4. 17:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
Neked klisé, - számomra meg éretlenség, - amit levágsz itt!
2022. júl. 4. 18:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. júl. 4. 19:09
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Látom, az "én annyira MÁS vagyok, mint a többi nő!!!" kérdező megtalálta a 6. válaszolóban a lelki társát..
2022. júl. 4. 20:25
 14/15 Katona Dius ***** válasza:

Glutén és laktóz érzékeny vagyok. Így én azért alaposan át szoktam nézni az etlapokat, és/vagy megbeszélem a pincerrel is,hogy az adott étel tartalmaz e tejterméket vagy lisztet ha nem tudom azonnal eldönteni,ebben lehet e. Így van hogy 10percbe is bele telik,mire döntök. Szerencsére férjem nem szokott emiatt nyafogni, megértő velem emiatt. Ha olyan helyre megyünk,ahol többször is voltunk ,akkor általában 1 perc alatt megvagyok,mert van már ott bevált kajám.

Illetve a munkahelyem mellett van egy kis étterem,hogy szoktak menüt árulni ebedre de lehet rendelni mást is. Heti 2-3x ott veszek ebedet. Ott már ismernek rég óta,tudják hogy milyen bajom van és ha kérdezem őket H az aznapi menüben melyikben van liszt vagy tej, azonnal mondják,nem rohangálnak vissza a konyhába kérdezni. És eddig sosem szívtam meg velük,hogy ramondtak volna H nincs benne és volt. Nagyon aranyosak.

30N

2022. júl. 5. 08:22
 15/15 anonim ***** válasza:
45%
13 csak irigy vagy mert mi normálisak vagyunk! Biztos te vagy otthon a házisárkány is ;)
2022. júl. 5. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!