A nők tényleg valahogy lassabban rendelnek éttermekben, mint a férfiak?
.. vagy mindig csak én akadtam össze olyan nőkkel, akiknél min. 20 perc volt, mire kitalálták, mit szeretnének enni?
Nem pattogok, vagy ilyesmi, szóval nem kell nekem ugrani, őszintén érdekel.
Vagy vannak férfiak is, akik úgy töprengenek, h mozzarellás vajastészta (random) legyen vagy kakaós spenótoskagyló, mintha az életük további alakulása múlna rajta?
22/N
Sosem töprengek hosszú hosszú percekig
Max 1-2 perc alatt kitalálom mit szeretnék!
Szeretem átlapozni a teljes étlapot, mielőtt döntök, de általában gyorsan leszűkítem 2-3 opcióra, mire pedig visszajön a pincér, képes vagyok bemondani egyet.
De az átlapozás fontos, nem torpanok meg az első szimpatikus tételnél.
32N
Rendelj neki te.
Pincér úr/nő kérnék 2 adagot a legolcsóbb fogásból.
2 pohár csapvízzel
Elvitelre
A padon majd megeszitek vagy a kocsiban aztán egy gyors numera és kirakod ahol vagytok, te meg teli hassal üres golyóval hazamész keresni a következő numerát tinderen.
Kösz a normális válaszokat, hatosnak külön.
nem tinderezek.
egyébként én is nő vagyok, direkt nem írtam ki a nemem. egyszerűen azt vettem észre, h egyetlen bnőm, nőrokonom, kolléganőm, satöbbim nem tud kb. 10-20 percen belül rendelni, és még utána is, miután elment a pincér, sokszor szabályszerűen stresszelnek, h biztos azt kellett volna? nem lehet, hogy...?
A férfiak céltudatosan szoktak bemenni bármilyen helyre!
Azonnal a céljukra törve viselkednek. A nőknél meg - vélhetően - az van, hogy egyszerűen csak szeretnék "kiélni" a (gyakran csak ritkaság számba menő) pillanatot! Ünnepélyesebb nekik egy kicsivel, ha egy kicsit magukon érzik a fókuszt, - várnak egy kicsit rájuk, - őszintébb átérzéssel próbálják megélni az alkalmat, - élni egy kicsit a női mivoltukkal.
Én nem neheztelek a feleségemre, amikor egy ilyen helyzet áll elő az étteremben, mert a túlnyomó többségük esetében nem "hétköznapi rutin", hogy friss ennivalók közül olyat rendelhetnek, amilyet az éppen aktuális hangulatuk megkíván, a helyükbe viszik elkészítve, gusztusosan feltálalják és bonuszként még ki is sétálhatnak az étteremből úgy, hogy nem nekik kell "jutalomból" elmosogatni, eltakarítani a romokat! És ha mindezt még állja is a férfi, az teszi fel számukra a "koronát" - az alkalomra! Nekik ajándék egy ilyen alkalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!