Van olyan ,hogy 30 pluszosan nem akar kapcsolatot,mert elege lett, és nem is vágyik erre sem nő létére?
Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 02:00
11/12 anonim válasza:
Sajnálom, hogy csalódtál.
Valahol megértelek, gyereket én se akarok. Szeretem őket, aranyosak, de 0-24-ben, 18+ évre nem szeretném ezt bevállalni.
Nekem szerencsém volt az exeimmel, rendes emberek voltak, remélem, megtalálják majd a hozzájuk illő nőt, de az nem én vagyok :D Nekem magával a párkapcsolattal, együttéléssel van bajom. Hátam közepére se hiányzik. Pedig engem nem vertek át, nem csalódtam ekkorát soha. Csak simán más a természetem, inkább magamnak való vagyok.
12/12 anonim válasza:
Persze. Én is így vagyok vele. Egyszerűen nincs kedvem már megint elölről kezdeni az ismerkedést. Ugyanazok a körök, ugyanazok a kérdések, és a vége is mindig ugyanaz. Semmilyen szempontból nem éri meg, érzelmileg legkevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!