Van olyan ,hogy 30 pluszosan nem akar kapcsolatot,mert elege lett, és nem is vágyik erre sem nő létére?
Fordítva is igaz.
Elváltam egy önző és rideg nőtől,aztán lett egy új párom.Aki éppen "csak" azt titkolta el,hogy van egy gyereke már,nem is kicsi, akit az anyjáék nevelnek. " Diszkóbaleset"-nek nevezte,és nem értette,miért kapom fel a vizet ezen.
Na,éppen ezért kedves hölgyek,részemre megszűntetek minden téren,mint társ!
És ragyogóan érzem magam így, magamban.
42/F
Sok ilyen nő van, általában azért, mert "Engem mindenki csak bánt...", de hogy ő mit tett ezért, az már UFÓ számára.
Nekem van egy alapbetegségem, amiatt nem közeledek senkihez sem. Volt 1-2 közeledés 1-1 nő részéről, de nem akartam nekik mély csalódást okozni, így inkább tudatosan eltávolodtam tőlük. Másrészt ennyi idősen már csak használt embert lehetne találni. (F)
#3:
Mi az, hogy használt ember? Mekkora egy lenéző kőbunkó vagy te, már bocs...
"nő létére"
Miért, ha valaki nő, kötelező kapcsolatban lenni?
4#: Köszönöm a bókot:).
Miért, szerinted hogyan lehetne nevezni a mai, minimum 4 "csodás" kapcsolaton, váláson megcsaláson átmenteket?
7 es igazad van :)
Én tini korom óta kerestem ...mindig hamar elkezdtem ragaszkodni, valahogy érzékenyrbb vagyok a kelleténél, rengeteget csalódtam,mindig én akartam ,rengeteget szenvedtem,folyton belémsúlykolták a kisebbrendűsègi komplexust,azt hogy kevés vagyok vagy berileg,vagy nőkènt....folyton csak az elvárások a hazudozások....stb
...valahogy igy ,35 évesen jutottam el oda hogy nem is akarom...hébe hóba vannak pasik ha akarom, szexre de ugy semmi nem jó...nem is tudnék már csak egy emberre fókuszàlni .úgy is átverne, nem tisztelne...sajnos túl későn jött ez nekem....gyereket meg semmi áron nem akarok, teljesen taszit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!