Az önkielégítés tényleg gyorsítja a szakáll/bajusz növekedést? (természetesen férfiaknál)
Figyelt kérdés
Tudom érdekes kérdés de NAGYON RÉGEN valami ilyesmit hallottam és érdekel a valóság alapja :D2022. jún. 29. 19:01
2/14 anonim válasza:
Valamit félreértettél. A tenyered lesz töle szörös:-)) (Nincs összefüggés.)
3/14 A kérdező kommentje:
Kár, megbántam a borotválkozást mert rájöttem hogy jobban néztem ki vele. (pár hete borotváltam le)
Gondoltam rákérdezek, mert ha tényleg gyorsítja akkor megvan a munka előtti és utáni progam 🤣
2022. jún. 29. 19:07
4/14 anonim válasza:
Akkor én már Gandalf lennék szóval nem hiszem.
6/14 anonim válasza:
Ha igaz lenne, akkor szerintem én egy emberi medve lennék.
Szóval kétlem.
7/14 anonim válasza:
Azért hozzák összefüggésbe vele mert a tesztoszteron hormon felelős a másodlagos nemi jellegek kialakításáért a férfiaknál (ilyen a szőrösödés) és a tesztoszteron a herékben termelődik, viszont attól, hogy többet recskázol, még nem fog több termelődni belőle.
Ezt nagyban a genetika határozza meg inkább.
8/14 A kérdező kommentje:
oh értem köszönöm hetes
2022. jún. 29. 20:02
10/14 Noren1989 válasza:
Bàzz,akkor ezért ilyen szőrös a pofàm...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!