Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz az, hogy a folyamatos...

Igaz az, hogy a folyamatos harag és gyűlölet rémisztővé, torzzá és öreggé teszi az ember arcát, külsejét?

Figyelt kérdés
Idétlen módon a Star Warst tudom felhozni először példának, ahogy Anakin átállt a sötét oldalra, egykettőre ijesztő lett, már azelőtt, mielőtt szanaszét lett kaszabolva. Tudom, hogy ez csak egy fantázia film, de lényeg, hogy sokszor hallottam, hogy az állandó harag és gyűlölet a való életben is eltorzítja az embert.

2022. jún. 28. 10:04
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Hát mivel egy gyűlölködő ember ráncolja a szemöldökét ezért simán. Ha ettől tovább megy és csak a gyűlölet ami középpontban van neki akkor az étkezést és a víz ivást is elhanyagolja.

De amúgy pl egy traumát megélt embernek is az arca változik pl. picit beesik. Pl. mély ráncok lesznek a szája szegletében mivel a szomorú embernek nem fülig ér a szája a szomorú embernek meg nem.

2022. jún. 28. 10:15
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Bizony, bizony. Családban is van ilyen, de még egyszerűbb, ha szétnézel a politikusok között. Kiül a gonoszság soknak az arcára, nemcsak magyaroknál...
2022. jún. 28. 10:15
 3/10 anonim ***** válasza:

* mivel a szomorú embernek nem fülig ér a szája. Bocsánat ismételtem ugyanazt.

Ennek következtében az arcizmokat sem edzi, mivel szomorú és egy szájtartása van. Aminek következtében az arcon x idő után meglátszik.

2022. jún. 28. 10:17
 4/10 anonim ***** válasza:
2022. jún. 28. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy offolok, de Anakinnak nem attól lett ronda a teste\arca, hogy a lávába esett?
2022. jún. 28. 12:12
 6/10 Shaddark ***** válasza:
52%

Igen, látszik az embereken főleg idős korban.

De fiatalabb / közép korban is sokkal csúnyábbnak tűnik számomra egy össze szorított száj mint egy mosolygós. Amikor még nem látszana amúgy.

- A filmek nem túl jó példa sehová semmilyen szinten, Annyi ökörséget amit Hollywood kitermelt...

Ha komolyan veszed, nem mersz kávézni az autó mellett, nehogy felrobbanjon ha ráejted az üres műanyag kávés poharat.

És verekedni is úgy fogsz, hogy először eltöreted mindenedet az ellenféllel, mert néhány bordatöréstől nagyon erős lesz ám az ember. Nincs is szuperhős, aki ne verette volna hülyére magát mielőtt győzött.

Meg sorolhatnám sok-ezer sorban a baromságokat :)

2022. jún. 28. 12:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a fantázia filmek erős túlzások, csak hasonlatként mondtam, hogy a való életben is eltorzulhat valaki? És kaptam is azóta rá válaszokat, köszönöm neked is, mindenkinek!
2022. jún. 28. 13:28
 8/10 anonim ***** válasza:

A gyűlölet hosszútávon keményen eltorzítja az arcvonásokat igen. Főleg idősödő szélsőséges fajgyűlölő elemeknél tűnt fel nekem is nagyon, pl elég megnézni a "nácitlanító" orosz wagner csoport vezetőjének az arcképeit, és van még sok hasonló.

Illetve ami még nagyon tud torzítani hosszútávon az a paranoia, félelem, és főleg a hazudozás. Ahogy fentebb is írták már, főleg politikusoknál figyelhető meg. Elég szétnézni a magyar parlamenti arcok között, és főleg azoknál látszik meg akik még az előző rendszerből ragadtak ránk. De a fiatalabb generációnál is elkezdődött csak még kevésbé látványos. Igazából belegondolva ritka torz emberek gyűjtőhelye a magyar parlament, és ez az arcokon is nagyon erősen látszik.

2022. jún. 28. 14:44
 9/10 Shaddark ***** válasza:
91%

" Elég szétnézni a magyar parlamenti arcok között"

Ebben mondjuk van valami :)

2022. jún. 28. 14:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor ez nálam nem létezik, én sajna eléggé fiatalos vagyok 40 évesen is. (F)
2022. jún. 28. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!