Hogy lehet egy sunyi kollégát kezelni? Folyamatosan megvezet, hazudik hogy ő jöjjön ki jobban. A munkánk közös tehát nem tudom kikerülni. A főnök látja, tudja és azt kérte tőlem ötleteljek, hogy tudjuk kezelni. Kirúgás sajnos nem opció.
Igazából sehogy.Nem kell tudomást venni róla.Gáz hogy a kirúgás nem opció.
Nekem is volt ilyen kollégám és a legrosszabb hogy felettem állt.Felmondani nem akartam mert be lettem ajánlva és kellemetlen lett volna.
Úgy oldódott meg hogy megszűnt a munkahely és így mindenki ment a maga dolgára:D
Ha a főnök látja akkor ő tehetne valamit de ha kirúgni nem tudja akkor ez így fog maradni amíg világ a világ.Keresni kéne mást a helyére bár nem tudom mennyire volna pótolható.Vagy te felmondassz mikor már eleged lesz de persze okosba kell,úgy hogy már van másik hely ahová mehetsz.Ők meg főjjenek meg a saját levükben mivel ha ilyen szr ember ez a kolléga akkor mást is el fog vadítani onnan mivel ki a franc kíváncsi az áskálódásra és akkor a főnök is megérti hogy egy ember miatt nem lehet a többit tönkretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!