Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet egy sunyi kollégát...

Hogy lehet egy sunyi kollégát kezelni? Folyamatosan megvezet, hazudik hogy ő jöjjön ki jobban. A munkánk közös tehát nem tudom kikerülni. A főnök látja, tudja és azt kérte tőlem ötleteljek, hogy tudjuk kezelni. Kirúgás sajnos nem opció.

Figyelt kérdés

2022. máj. 30. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazából sehogy.Nem kell tudomást venni róla.Gáz hogy a kirúgás nem opció.

Nekem is volt ilyen kollégám és a legrosszabb hogy felettem állt.Felmondani nem akartam mert be lettem ajánlva és kellemetlen lett volna.

Úgy oldódott meg hogy megszűnt a munkahely és így mindenki ment a maga dolgára:D

Ha a főnök látja akkor ő tehetne valamit de ha kirúgni nem tudja akkor ez így fog maradni amíg világ a világ.Keresni kéne mást a helyére bár nem tudom mennyire volna pótolható.Vagy te felmondassz mikor már eleged lesz de persze okosba kell,úgy hogy már van másik hely ahová mehetsz.Ők meg főjjenek meg a saját levükben mivel ha ilyen szr ember ez a kolléga akkor mást is el fog vadítani onnan mivel ki a franc kíváncsi az áskálódásra és akkor a főnök is megérti hogy egy ember miatt nem lehet a többit tönkretenni.

2022. máj. 30. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szokott az ilyen is hibázni: azonnal szembesíteni vele. Ha ez megtörténik többször, akkor lehet, hogy már kezd parázni, hogy valaki figyelni, így egyre többet fog hibázni.
2022. máj. 30. 19:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam.Még szemetebb lesz.
2022. máj. 30. 20:33
 4/4 Baltaarcúu ***** válasza:
Te vagy az Dudogh?
2023. szept. 5. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!