Ha egy biztonsági őr szinte minden nőre nyomul, az mennyire kínos?
Elég sokat járok egy szolgáltatóhoz a munkám miatt. Nemrég új biztonsági őr lett, aki osztja a sorszámot. Tegnap előttem állt két fiatal nő. Hallom kérdezi tőlük van-e barátjuk. Mondták nincs. Az őr erre azt mondja, hogy akkor kezet foghatnak mert neki sincs senkije és érdeklődött, hogy bírják a nők az egyedüllétet. Én következtem. Elkezdett jópofáskodni, hogy "Ugye te már voltál itt? Nagyon csinos vagy ma is, minden rendben veled?" Mondom köszönöm igen. Elkezdi, hogy meglepő az, hogy megdicsért engem? Mondom neki, most erre mit mondjak, nem ismerjük egymást. Majd nevetve mondja, hogy de még ismerkedhetünk. Mondtam neki, nem szeretnék ismerkedni, van párom.
Aztán bent egy másik ügyféllel beszélgetett, aki azt magyarázta neki, hogy elvált. A férfi meg sajnálkozott, hogy valóban rossz az egyedüllét.
Egyik barátnőm szintén ugyanezt tapasztalta vele. Őt is dicsérgette. Meg mondta neki, büszke lehet magára, hogy ilyen csinos.
Az itteni válaszolóknak ez bejön egyébként?
Panaszt tennék a főnökénél és úgy kirúgatnám, mint a szrt.
Nem a diszkóban vagyunk, az a munkahelye, és idegen nőkkel ilyen szinten egyébként sem bizalmaskodunk!
Amíg csak érdeklődik, és finoman dicsérget, addig nincs gond.
Ismerkedni csak így lehet.
Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.
Amíg nem nyomúl túlságosan, és nem erőszakoskodik, addig ezzel nincs gond.
Úgy nem lehet ismerkedni, hogy csak bámulok mint borjú az új kapura.
Tudod drága ez már sajnos a borzasztó nehéz társkeresés miatt van.
Ebbe ne is bonyolódjunk, mert fél napig lehetne róla beszélni.
Nagyon nehéz ma ismerkedni nőkkel. Valószínüleg ezért csinálja.
Nagy különbség lett a férfiak és a nők között.
A férfiak akarják a nőket, a nők a férfiakat nem. A nők elvannak.
Ha van férfi az is jó, ha nincs akkor sincs semmi baj.
Sajnos ez van, nem tudom miért lett ez így.
Én is 55 éves vagyok, de már szinte teljesen feladtam, mert több mint 2 éve vagyok egyedül.
Pedig hidd el, hogy tettem, és teszek is érte, nem a sült galambot várom.
Sajnos a mai világban csak a szép férfiaknak van esélye.
Némi esélye. Legyél szép, sármos, sportos, izmos, stb.
Így talán van egy pici esélyed.
Ez alatt nulla.
Na de mindegy. Ez már másik téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!