Mi a véleményed arról, hogy túllépte hatáskörét két biztonsági őr Pécsen?
Cikk: [link]
A lényeg, hogy az biztonsági őr azt hitte a vásárlóra, hogy lopott (tény, hogy többször lopáson érték), elkísérte a raktárhelyiségbe és megverte.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1025..
Egy korábban kiért kérdés, amely bizonyítja hogy nem vagyok paranoiás! Utolsó az egyébként feltűnt neked, hogy nem is lopott az áldozat?
A biztonsági őrök 99%-ban ilyenek! A kormány hibája, hogy mindenféle senkiházit felvesznek biztonsági őrnek. Ezek az emberek direktben keresik a konfliktust! Azt hiszi bárki is, hogy a feltételezett lopás miatt támadtak rá az áldozatra? Egy nagy fenét le se kaksizzák, hogy mi tűnik el a boltból. Ez csak egy felvett ürügy, amely alapján meg tudták támadni a kiszolgáltatott egyént! Nekik ez a szórakozás, hogy többnyire egyedülálló, tőlük gyengébbnek tűnő egyénekbe belekötnek! Aztán időről, időre feltudnak egymás között vágni, hogy én ezt hogy megvertem, meg azt hogy megvertem anno. Náluk ebben áll a portás hierarchia!
Hetente történnek meg ilyen dolgok, szórakozóhelyeken, persze most a covid betett, de egyébként hányszor, de hányszor volt már olyan hogy szétvertek valakit, valamilyen ürügyből kifolyólag. Aztán mindig el van sikálva a dolog, hiszen mindig egyedülállókat szemelnek ki, akiről tudják nincsenek mellette tanuk. Ha ez egy szórakozóhely és kicsit túlmegy a dolog, simán azt mondják hogy ittas volt, drogozott, bármi ilyesmit. Ha csak egy minimális kis alkoholt is fogyasztott, legyen az egy sör, már nyert ügyük van! A média, meg a hozzászólások úgy is elviszik a dolgot, részeg, drogos, magát összepisilő senkiházi irányába- Holott legtöbbször szimpla diákok, egyetemisták és csak behazudják ezeket, hogy védjék a hátukat. Ebben a sztoriban most éppen a drogos és ittas szöveg nem jött be, ezért a lopást kellett kitalálni, vagy egyébként bevett varászszó még a köpködés is. Hiszen valami ürügyet mindig ki tudnak találni a túlkapás megmagyarázására, és ezt ők pontosan tudják is!
Az igazi veszélyt pontosan, hogy ők jelentik legtöbbször a tömegre nem pedig mások. Ez azért van, mert mindenféle jött-ment sházit felvesznek, akik kapnak egy kis hatalmat és itt úgymond legálisan ki tudják élni az elnyomott szadista kis hajlamukat. Akkor van baj, ha ismert emberbe akadnak, mert akkor nehéz ráfogni, hogy (drogos-ittas volt). Bár már megpróbálták lásd (kfc), a közember meg úgy sem tud mit csinálni, ez egy ilyen rendszer. Nem védenek meg ők minket semmitől, sőt tőlük kell a legjobban tartani!
6-os! Többször lopott onnan. Most nem lopott,de ha odajár lopni és egyszercsak megint bemegy az üzletbe, akkor okkal feltételezhető, hogy lopni megy. Ne legyél ennyire álszent!
A véleményed többi részével nagyjából egyetértek, sok olyan lehet, aki hatalmat érez a kezében és fontoskodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!