Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az angolok emberileg miért...

Az angolok emberileg miért állnak ilyen rossz szinten?

Figyelt kérdés
Kifütyülik minden csapat himnuszát, komolyan ezzel még a románok szintjénél is lejjebb vannak.
2022. jún. 17. 09:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
83%
Nekem úgy tűnik, hogy te nem az emberek véleményére vagy kíváncsi, hanem eldöntötted magadban, hogy az angolok sz@r emberek, és azt hitted, hogy ehhez találsz most itt egy megerősítő közeget. De nem. A focimeccseken számtalanszor fütyülték már ki a himnuszt, nemcsak a magyarokét, majdnem minden nemzet himnuszát, aki legalább egyszer pályára állt, fütyülték már ki a történelem folyamán, és nemcsak az angolok. Ami pedig a himnuszt illeti, ne tegyünk már úgy, hogy "jaj nekünk a himnusz szent és sérthetetlen". A magyarok 90%-a a teljes himnuszt végig se tudná mondani (köztük én sem), de megkockáztatom, hogy sokan még azt a pár sort sem tudnák felidézni, amit énekelünk. Azt meg, hogy ki írta, még ennél is kevesebben tudnák, azt meg, hogy mikor született a himnuszunk, még annál is kevesebben. Igen, nagy bunkóság volt, nagy pofátlanság, de ilyen hisztibe vágni magunkat miatta, hogy "jaj a szent himnusz", amikor a magyarok többsége végig se tudná szavalni, elég nagy álszentség. Azonkívül pedig igen hamar elfelejtkezel pl a magyar szurkolókról, akik a németekkel szemben náci karlendítéssel indítottak... Vagy a nemzetünk "büszkeségéről", akinek a nemzeti ajkáról a "Mi van, te fa@@@opó?" felkiáltást követhette élőben a világ. Az nem volt emberileg alja? Ne tegyünk már úgy, mintha mi mindig csak áldozatok lennénk, amikor a mi ultráinkat sem kell félteni... A stadionokhoz és a focimeccsekhez hozzátartozik az alpáriság, az aggresszió és az üvöltözés. Értem én, hogy itt kell levezetni a nemzetek közti aggressziót, nem pedig a hadszíntéren, de én pl nem tudok azonosulni a jelenlegi focikultúrával, dehát ez az én bajom. Viszont ne hidd azt, hogy egy győztes focimeccs miatt, akár emberileg, akár nemzetileg jobbak lennénk másoknák, mert nem vagyunk. Viszont azt fontos megjegyezni, hogy rosszabbak sem!
2022. jún. 17. 12:45
 22/23 A kérdező kommentje:

21

Ne haragudj, ez eléggé ballibsi felfogás. Hadd maradjon már meg néhány dolog szentnek, mint az anyanyelv, édesanyukád, a családod, himnuszod.

Ha semmi sem szent akkor te milyen elvek szerint működsz? Valamilyen dzsungel törvények szerint?

2022. jún. 17. 14:29
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Te az angol utáló troll vagy aki mindig megkérdezi, hogy miért ilyen szarok az angolok meg anglia miért szar?

Engem nem érdekel a foci, de azért a híreket látom, és inkább magyarként ne nagyon akarjunk ítélkezni mások felett, meg megmondani, hogy hogy kéne viselkedni másnak, amikor a mi szurkolóink sem tudnak egyáltalán szinte soha.

Utóbbi időben elég sok hír volt, hogy ezért kaptunk büntit azért kaptunk zártkaput stb.

2022. jún. 17. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!