Miért nem tudok semmit elengedni?
Olyasmiket, ha valaki megbánt, történt egy rossz vagy igazságtalan eset, ezeket egyszerűen nem tudom elengedni. Például, a munkahelyemen nagy igazságtalanság történt, engem szúrtak le más hibájáért, pedig egyértelmű, kinek a hibája volt. Vagy barátok: átvert egy barátnőm és évek óta nem tudom elengedni.
Hónapokig, sokszor évekig felhozom, mérgelődök rajtuk, pedig jobb lenne idővel csak lapozni egyet, hogy "ez van, ez történt".
Miért nem tudok semmi (elsősorban negatívat) elengedni? Hogy tudnám ezt gyakorolni? Nektek hogy megy?
Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy én is sértettem már meg másokat meg okoztam csalódást sajnos. Így könnyű elengedni, mivel tudom, mi van abban az emberben.
Illetve, ha mégis marad bennem tüske, azt egyszerűen utálom és inkább minél hamarabb kibeszélem magamból az illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!