Szerintetek mi van a halál után? Mi értelme akármit is csinálni az életben? Miért érzem magam úgy, mintha kilógnék a sorból és nem tudok alkalmazkodni a világhoz, más emberekhez? Miért nem érzem magam embernek?
Figyelt kérdés
Rengeteget gondolkoztam azon, miért létezem, mi van a halál után, talán az utóbbi 5 évben nem volt olyan nap, amikor ne gondolkoztam volna ezeken. Tudom, ez nem normális egy emberre tekintve. Sosem voltam normális. Rengeteg elméletem született a világról. Az évek során a gondolkodásmódom egyre jobban eltávolodott egy ember gondolkodásától. Ennek következményeként úgy érzem, mintha lenne egy énem, ami nem ember, és van egy, ami próbálna ember lenni, és a gondolkodásomban ez a két én ellentmond egymásnak. Azt hiszem, belőlem hiányzik valami, ami másokat emberré tesz, és jelen van bennem valami, ami másokból hiányzik, de nem tudom szavakba önteni, mi ez. Hamarosan öngyilkos leszek, de mégis szeretném tudni, mit gondolnak az emberek a kérdéseimről. Nem olyan válaszokat várnék, hogy miért ne legyek öngyilkos, és hogy menjek pszichológushoz, olyanokat már olvastam eleget. Egy másik ember képtelen megérteni engem, te sem fogsz. Számomra az élet egy felkészülést jelentett a halálra. Azt hiszem, még a legboldogabb élet helyett is a halált választanám.2022. jún. 16. 15:45
11/11 anonim válasza:
Az én hitem szerint ott az égvilágon semmi nincs De azért érdemes nem rossz embernek lenni mert hátha mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!