Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg vannak ilyen beteg...

Tényleg vannak ilyen beteg nők, vagy csak szórakoznak velem?

Figyelt kérdés

Összejöttem nemrég egy lánnyal, és amikor a (közös) barátaink ezt megtudták, akkor elég érdekes dolgokat meséltek. Elvileg teljesen beteg a csaj, és az a heppje, hogy összejön sportos, helyes férfiakkal, majd úgy eteti/itatja őket, hogy hízzanak, pocakot eresszenek. Amikor elég nagy túlsúly van már rajtuk, hogy ne legyenek vonzóak másoknak, akkor dobja őket. Nyilván nem hittem el, de azóta ott motoszkál ez a fejemben, és amikor ő csinálja nekem a kávét, mintha édesebb lenne, stb. De lehet csak bemagyarázom.

Egyébként lehetséges az, hogy "titokban" hizlaljon fel valakit? Tehát úgy, hogy a másik ezt ne vegye észre, hogy szándékos?

2022. jún. 15. 13:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Miközben alszol beinjekciózik neked egy cukor-disznózsír koktélt.
2022. jún. 15. 14:03
 12/19 anonim ***** válasza:
18%
Elviccelitek, és lehet kamu a kérdés, de nagyon is lehetséges valakit titokban "hizlalni". És igen, ilyen apróságokkal, hogy eggyel több cukor kerül a kávéba. Rájön mi a kedvenc kajád, és hirtelen egyre gyakrabban lesz az az ebéd. Mi a kedvenc üdítőd? Hirtelen mindig lesz otthon. Meglep néha-néha egy sütivel. A tésztára/pizzára kapsz egy extra adag olívaolajat. Mennél edzeni? Szexeljünk inkább. Edd meg az én adagomat is az étteremben, stb.
2022. jún. 15. 14:08
 13/19 anonim ***** válasza:
96%
Látom, a fétises kérdező nagyon unatkozik, és megpróbált kreatívkodni a kérdésfeltevésnél. Nem szeretem az ilyen típusú kreált sztorikat, olyan erőltetett.
2022. jún. 15. 14:10
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
#12: Nem, senkit sem lehet titokban felhízlalni. Senki sem kel fel úgy egy reggel, hogy hoppá 20 kilóval több, vagyok mint tegnap.
2022. jún. 15. 14:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a hizlalós fétises!

Korábban ő volt a nő, aki hizlalni akar.

2022. jún. 15. 15:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Én is szívesen hizlalnék pasit.

Aki gondolja írjon

2022. jún. 15. 16:04
 17/19 anonim válasza:
Persze szagvak fétises nők meg sehol nincsenek a francba is!
2022. jún. 15. 16:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Sokat tudnék spórolni ilyen csajjal. Etethetne rendesen felőlem.

Amúgy mivan amikor valaki amúgy is nagyon könnyen fogy és mellette sportol? Örökké eteti? Ilyen hülyeséget...

2022. jún. 15. 17:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tényleg ennyit agyalsz egy hájfétises kiscsajon? Vannak emberek, akik lépcsőkhöz mennek feleségül. Az emberi defektek tárháza végtelen.
2022. jún. 15. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!