Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Caruso Lucio kérdése:

Velem nagy baj van igaz?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen van egy fiatal lány 19 éves van pasija. Az a baj,hogy nekem elégé bejőn. Ilyenkor utalom magam mert nagyon hamar szerelembe tudok esni és most jön a legjobb réssze rendesen rajongók érte. Nos mit jelent ez pontosan napi több alkalommal megnézem az instagram profilját Facebook profilját le ellenőrzöm hogy kik likolják milyen pasikat követ a csaj nos szerintem ez már beteges.

A munkahelyen is vannak jobb pasik nálam(szerintem)és szoktam figyelni a csajt hogyha néz a pasik után természetesen essszre vettem már hogy jár a szeme ilyenkor kibasszotul ideges leszek kibasszot féltékeny és az a durva hogy nem is én vagyok a pasija.

Meg azt is essszre vettem magamon hogy nem is a csajra vagyok annyira féltékeny hanem a pasikra akik ( szerintem) jobban néznek ki mindt én. Válaszokat előre is köszönöm kérlek vegyétek komolyan amit írtam. 23 éves vagyok

2022. márc. 23. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Egyértelmű eset szerintem más férfi is van vagy volt ilyen helyzetben például én is...rá kell hajtani aztán kiderül mi lesz, bár őszintén szólva ha ennyire betegesen rá vagy kattanva valószínűleg ez ki ütközne a párkapcsolatban is ha arra kerülne sor, és az nem lenne valami egészséges.
2022. márc. 23. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez van éled a gamma magányos farkasok életét, vedd fel Balázskával a kapcsolatot, ő ezen a téren már igazi szakértő és pofonmágnes :)
2022. márc. 23. 19:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen csak nálam már ez többször is előfordult más lánnyal is aztán telik az idő és elfelejtettem/elfelejttem
2022. márc. 23. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj h szem egy betegesen feltekeny idiota vagy. Normalis sracok randira hivjak a jó csajokat nem ellenorizgetik! Mi vagy te, rendor?! Látod pont emiatt vagy amúgy egyedül és ez így is fog maradni. Megnezed instan oké, de az h kik likeoltak.. amúgy meg ha van baratja nyilván boldogok akk ne USD bele az orrod Turi van szingli jó csaj!
2022. márc. 23. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem kórházban dolgozol? 😅😅😅
2022. márc. 23. 20:02
 6/8 A kérdező kommentje:
4/4 bátya szerintem is az vagyok de nem azért raktam fel a kérdést hogy most itt össze vissza le legyek hordva. Vágod apa? Inkább mond hogyan tudnák megjavulni mi tevő legyek
2022. márc. 23. 20:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem kórházban dolgozom, hogy jön ide a kórház?
2022. márc. 23. 20:03
 8/8 anonim válasza:

Talán meg kellene próbálnod szépen lassan leakadni róla. Ahogy látom, ez olyan mint valami függőség, szóval ha javasolhatom kezdd apró lépésekben. Pl.: elsőként abbahagyod hogy ellenőrizgeted ki like-olja a képeit és a napi kereséseidet is visszaszoríthatnád. Nem tudom ugyan mit jelent a többször, de mondjuk ha eddig egy nap megnézted tízszer a profiljait akkor ezentúl nézd csak 5ször és aztán ahogy telnek a hetek próbáld ezt a számot is csökkenteni. Így ha betartod egy hónap múlva már simán elérheted, hogy egyszer se keress rá, vagy max hetente nézd meg mit posztolt.

Ugyanezt ültesd át a gyakorlatba is, ne bámuld annyit, tereld el a figyelmed. Foglalkozz a munkával, vagy tölts le valami játékot a telefonodra ami lefoglalja az agyadat.

Ami a más pasikra való féltékenykedést illeti szerintem el kellene engedned. Én hiszek abban, hogy ha megtalálod azt akivel lenned kell, akkor ő szeretni fog úgy ahogy vagy. Ha viszont ez nem megy, magadon változtatni csakis te tudsz. Dolgozz a kinézeteden, a szokásaidon és egy nap talán tényleg lehetsz elégedett magaddal.

Mindehez csak akaraterő és kitartás kell. Te tudhatod csak, hogy ezek megvannak e benned.

2022. márc. 24. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!