Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nagyon negatívum,...

Szerintetek nagyon negatívum, ha nőként nagyon határozott vagyok?

Figyelt kérdés

Előre is leszögezném, hogy nem vagyok bunkó, sem trágár, tisztelettudóan és kultúráltan beszélek.

A helyzet: általános iskolában nagyon sok bántás ért, mindig megaláztak az osztálytársaim, emiatt félénk és visszahúzódó voltam. Aztán gimnáziumban úgy döntöttem, hogy ebből elég. Most nagyon csinos vagyok, sportolok, jól öltözködöm, sokat foglalkozok a tanulással és a munkával, népszerű vagyok, sok baráttal. Viszont azt érzem hogy a traumák miatt túl erős személyiségem lett és félek hogy ez ijesztő és ellenszenves másoknak. Minden esetben kiállok a véleményemért, elmondom hogy mit miert gondolok úgy, nem hagyom elnyomni magam. Ha beszólnak vissza szólok, nem hagyom hogy mások olyanokat eröltessen rám amiket nem akarok. Nem vagyok bunkó senkivel, de félek hogy a stílusom sokaknak offenzív lehet, nem akarok átesni a ló tuloldalára.

2022. jún. 13. 17:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%
És így lett brat a sub-bol. 😃
2022. jún. 13. 19:54
 12/13 anonim ***** válasza:
7-es, 9-es hsz-is én írtam, eszembe jutott egy jobb szó: szerintem ezt sok ember szőrszálhasogatásnak éli meg, amit te csinálsz. Velem ez történt, nem biztos, hogy veled is ez fog.
2022. jún. 14. 11:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyszer egy új munkahelyen még nem ismertem mindenkit, bejött egy kolléganő, és mint egy királynő senkire sem nézve végigvonult a helységen, köszönés nélkül, és valamin épp dohogva iszonyú fanyar módon humorizálgatni próbált, osztott valamit, vagy valakit...

- Ennek mi baja? - kérdeztem a kollégámat.

- Semmi, ilyen a stílusa. - válaszolta.

- Elbűvölő - mondtam erre neki, és így is gondoltam :-)

aug. 27. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!