Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nehéz volt elfogadni hogy...

Nehéz volt elfogadni hogy felnőttök?

Figyelt kérdés

21 vagyok és egy ifjúsági táborban dolgozom. 15-16-17 évesek voltak nagyrészt. Este iszogattunk, beszélgettünk nagyon elvoltunk aztán így arra eszméltem rá mennyire is hiányzik ez az időszak. Kicsit gyík voltam ennyi idősen, keveset csajoztam, buliztam. Nagyon hamar elment ez a 16-tól 21 évesig ez az 5 év. Fura érzés volt, hogy mennyire jól elvoltam velük, pedig általában még idősebb barátaim is vannak, akik 1-2 évvel idősebbek is nálam.

Visszasírom azt a korszakot, sokat bandáztunk, piálgattunk elvoltunk. Hiányzik ez az ártatlan korszak, amikor nagy dolog volt smárolni egy lánnyal buliban, rejtegetni kellett a piát szülők elöl stb..

Nekem nagyon fura felnőni, egyetemista vagyok eddig sosem volt semmi ilyesmi gondoltom csak ők is sokat meséltek, és nagyon hiányzik ez a 16-17 éves kor.

2022. jún. 12. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Még fiatal vagy. Inkább az öregedést nehéz elviselni.
2022. jún. 12. 21:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy annyira idős, éppen csak kinőttél a kamasz korból.

Amúgy nekem nem. Nekem szörnyű volt a gyerekkorom, egy kiszolgáltatott időszak volt, soha nem akarnék megint gyerek lenni, max olyan szülők mellett, akiket én választok.

2022. jún. 12. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!