Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a szép nők átlagba...

Szerintetek a szép nők átlagban beképzeltebbek, arrogánsabbak mint a kevésbe csinos nők?

Figyelt kérdés

Szerintem ebben lehet némi igazság, ugyanúgy mint ahogy a sztároknál is. Ez valamilyen szinten egy vele járó dolog.

Nem minden nőre van ilyen hatással a saját adottságai, de a szép nők, főleg ha még az idomaik is szép nagyok, és formásak akkor szokásuk elszállni maguktól emiatt.

Már csak azért is mert rengetegen növelik az egójukat, ahogy a híres embereknek is.

Tudom hogy nem csak ettől függ ki mennyire nagyképű, csak általánosságról beszélek. Nem kell felkapni a vizet.

2022. jún. 12. 12:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10 Egy normális anya ilyen. Óvja a gyerekeit minden áron. Inkább a szép nő beképzelt aki nem akar gyereket.
2022. jún. 12. 14:17
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Alekosz (Sanyi) újra itt
2022. jún. 12. 14:19
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem.
2022. jún. 12. 14:52
 14/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem több beképzelt kerül ki közülük.
2022. jún. 13. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!