Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hiába vagyok csinos, szerény...

Hiába vagyok csinos, szerény lány, akkor sem kellek senkinek. Mit csinálok rosszul? Még barátaim sincsenek. 19/l

Figyelt kérdés

Keserű gondolatok következnek. Bocsi:D

Nem kellemes dolog, de egyre irigyebb vagyok az olyan lányokra, akik; extrovertáltak, nagyon szépek, akik társaságban vannak vagy a párjukat ölelgetik. Nagyon szétcseszi a megmaradt jókedvemet. Pedig napi szinten kimozdulok az albérletemből, hátha leszólít valaki. Hamarosan munkába állok, de nem bízom el magam.

Külföldön élek pár hónapja, de Szerbiában is ugyan ez volt a helyzet. Minden fiú szerint az aranyos, csendes, szerény lányok az ideáljuk, de ezt már nehezen tudom elhinni a tapasztalataim szerint. Itt már inkább az a lényeg, hogy minél kihívóbb és nagyszájú legyél. Én képtelen vagyok erre, viszont nagyon szeretnék szeretni valakit tiszta szívből. ((Minden témához hozzá tudok szólni csak csendesebb módon.))

Interneten is próbáltam barátkozni, de semmi jó dolog nem történt. Mindenki elfelejt pár nap múlva. Még olykor a nevemet sem tudják megjegyezni.

A családom (apa/anya) kiskoromban elhagytak engem, nehezen tudtam felépíteni magamban azt, hogy igenis fontos vagyok/leszek valakinek. Ezt így plussz infóként, hátha számít. Lehet, hogy ezt sugárzom ki magamból, hogy értéktelen vagyok? Ha igen, hogyan változtassak?

Köszönöm, ha elolvastad. Értékelem.

2021. szept. 9. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem fogom tudni megvalaszolni a kerdest, de egyutt erzek veled, hasonlo helyzetben vagyok en is.
2021. szept. 9. 17:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Kitartást<3
2021. szept. 9. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:
14%

Írj nekem privàtot ès minden bajra találunk megoldást.

De. Agyturkàsz Gàspàr pszichiáter vagyok!

2021. szept. 9. 17:21
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
A #3-as csak meg akar dugni.
2021. szept. 9. 17:32
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
Nekem kellenél, de öreg vagyok :)
2021. szept. 9. 17:50
 6/10 anonim válasza:
98%

Introvertált vagyok. Meg van a véleményem, és a kiforrott személyiségem, de sose voltam nagyszájú, és utálok a középpontba lenni. Én is ezt hallgattam a fiúktól, hogy ők a normális, szerény, nem minden hétvégén erezd el a hajam partyba járó lányomat részesítik előnyben, aztán láss csodát, még is.

Viszont aki tényleg hosszú távú komoly kapcsolatra vágyik, az az olyan típusú lányomat keresi mint te.

Összesen két barátom volt. Az első is komoly kapcsolatot keresett, de a végén nagyon más irányba ment az életünk. A második pedig a férjem. Ma már 3 gyerekünk van.

Végül örülök neki, hogy a tini koromat nem a fiúk utáni rohangászás töltötte ki, és sok barátom sincs, de egy stabil érett kapcsolatom van. Érdemes kivárni. A fiúk az általad leírt lányokat keresik, a férfiak meg téged fognak.

2021. szept. 9. 21:42
 7/10 anonim válasza:
*lányokat
2021. szept. 9. 21:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogató szavakat. És jó olvasni, hogy még léteznek ilyen szép kapcsolatok.:)
2021. szept. 9. 23:15
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként mindenki ilyen lányra vágyik, mint te, de titeket nem lehet megtalálni. Tehát most mondod, hogy kimozdulsz, hogy leszólítsanak, de mindenki azt mondja, hogy soha ne szólíts le lányt utcán, mert utálják. Férfiből kiveritek az életkedvet is, aztán csodálkoztok, hogy gyakran nem is próbálkoznak. Az édeskevés, hogy te csak létezel és várod, hogy valaki random odamenjen hozzád. Járj el helyekre, keress hobbit, járj társaságba. Aztán majd ott jobb eséllyel indulsz, ne aggódj.
2021. szept. 10. 07:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek 90%-a a közvetlen környezetében lévők közül talál párt kicsi az esélye , hogy véletlen találkozásból lesz valami(statisztika). -> járj el társaságba.

Keress hobbit. Olyat amit csoportosan is lehet csinálni.

Valamilyen klubb tevékenységet.

Legyél önkéntes valamilyen szervezetnél.

A lényeg az , hogy legyél olyan közegben amiben kommunikálsz másokkal és ha lehet valamilyen szinten idővelcserélődik az összetétele.

2021. szept. 10. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!