Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tî is várjátok a telet? még...

Tî is várjátok a telet? még csak 1 hete van nyár de már most elegem van

Figyelt kérdés
utálom ezt a 40 fokos poklot, ma már az őrület határán voltam. éjszaka se hűl le a hőmérséklet, nem tudok így aludni. ha kimegyek az utcára egyből rám mászik 10 féle bogár, a nap is úgy éget mint ha a kemencében lennék....

2022. jún. 7. 19:20
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
39%
Van kivetel de tenyleg foleg az elhizottak meg szar eletviteluek szenvednek nyaron. Egyik edzotarsam se rinyal h 35fokba edzunk meg melozunk 🤷 erdekeeees
2022. jún. 7. 23:05
 32/40 anonim ***** válasza:
84%
Én nem vagyok elhízott sem pedig szar életvitelű mégis rinyálok, utálom ezt a poshadt időt. Inkább az ősz meg a tél.
2022. jún. 8. 06:04
 33/40 anonim ***** válasza:
65%
Mit fogtok csinálni júliusban, augusztusban, mikor tényleg 35+ fok lesz? 😅 még 30 fok sincsen
2022. jún. 8. 07:51
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, már én is feltettem magamnak :D Lefagyasztjuk magunkat a mélyhűtőbe őszig.
2022. jún. 8. 07:55
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom, gondold át - kérdező, - hogy mi az, amit annak érdekében képes lennél megtenni, hogy javíthass a hőérzeteden!

Ötletek:

Sötétítő függöny vagy fényvisszaverő réteg az ablakon.

Ablakba szerelt kicsi ventilátor - amelyet nappal kifúvatással, kora este pedig fordított irányban van értelme használni..

Szúnyogháló, - amely használatával kereszthuzatot csinálhatsz bármikor, de inkább kora reggel és késő este.

Nem járatsz feleslegesen semmilyen elektromos berendezést, - amelynek tápegysége van (és langyos levegőt juttat a környezetbe).

Az élhető helységek közül a legkisebb, szellőztethető helységben próbálsz meg berendezkedni, - abból a gondolatból kiindulva, hogy felfűteni is ezt a legkönnyebb!

Működtetett - normál - ventilátor elé tett jég/jégakku (vízben).

A környezet hőmérsékleti változásaira való kellő rugalmassággal és az azokhoz alkalmazkodó észszerű döntések gyors meghozatalával, kivitelezésével.

Ezek nem több százezer forintos befektetések, - mint egy légkondicionáló rendszer - és mégis javíthatsz a közérzeteden az alkalmazásukkal.

2022. jún. 8. 08:47
 36/40 anonim ***** válasza:
67%
Én kövér vagyok, de még akkor is inkább nyár, mint tél.
2022. jún. 8. 19:19
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Gyere Angliába (Liverpool), itt nincs nyár!
2022. jún. 30. 16:00
 38/40 anonim ***** válasza:
Anglián már én is gondolkodtam, de azt a taknyos időt, ami ott van egész évben... ki bírja el?
2022. jún. 30. 16:04
 39/40 anonim ***** válasza:
Valamit valamiért
2022. jún. 30. 16:22
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
En jol elvagyok rovidgatya, triko, napszemcsi. Mindenhol jo csajok
2022. jún. 30. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!