Tî is várjátok a telet? még csak 1 hete van nyár de
már most elegem van
Figyelt kérdés
utálom ezt a 40 fokos poklot, ma már az őrület határán voltam. éjszaka se hűl le a hőmérséklet, nem tudok így aludni. ha kimegyek az utcára egyből rám mászik 10 féle bogár, a nap is úgy éget mint ha a kemencében lennék....
" Amúgy gyere Angliába, itt most is csak 16°C van!"
Máris indulok! csak előbb vegyél nekem ott egy házat
2022. jún. 7. 20:45
22/40 anonim válasza:
Én minden évszakot szeretek és azt is, hogy egyik se tart örökké. A nyár még el se kezdődött, még bőven lesz mit csinálni, hogy kiélvezzem mielőtt jön az ősz a saját jó dolgaival.
2022. jún. 7. 20:52
23/40 anonim válasza:
Megcsípta a darázs a bokámat a múltkor.
2022. jún. 7. 20:56
24/40 anonim válasza:
Dehogy varom. Szivesebben vagyok rovidgatyaba meg poloba. Sokkal tobb mindent lehet most csinalni. Otthonra venti vagy klima azt kesz. Amugy meg nincs is az a nagy meleg 😀 meg 30 fok is alig volt
2022. jún. 7. 20:59
25/40 anonim válasza:
Nagyon várom már.Mikor 15 fok volt 1-2 napig én olyan jót aludtam és a közérzetem is f@sza volt.Na aztán jött a meleg vissza és egésznap kómás vagyok,bágyadt de ez van.Alvásom sz@r a meleg miatt de örülök a klímának és hogy nem társasházban lakom s így a kertben tudok hűsölni.
Majd csak eljön az ősz azt kész:D
2022. jún. 7. 21:09
26/40 anonim válasza:
Én se nagyon kedvelem a nyarat.
Totál sovány vagyok, alig áll jól valami.
Régen a kedvenc évszakom volt.:)
2022. jún. 7. 21:44
27/40 anonim válasza:
én imádom. az egyetlen olyan évszak, amikor a meló befejeztével még sok-sok órán át kellemes odakinn
2022. jún. 7. 21:45
28/40 anonim válasza:
Egyre szarabb az emberek kondija, szarul kajalnak, stb stb. Nemcsoda h kivannak mar 30fokba. Meghat szarul is neznek ki, ilyenkor meg nem lehet draga ruhak moge bujni 😀
2022. jún. 7. 21:50
29/40 anonim válasza:
#28 ez is benne van. valahogy mindig a kövér, vagy más okból nem túl szép testű, vagy aránytalanul szégyellős emberek utálják a nyarat.
2022. jún. 7. 22:14
30/40 anonim válasza:
Hát 29, ezt cáfolnam. Feleségem és lányom is tök csinos, vékony, gyönyörű, életvidam csajok, de mindkettő csak kovalyog nyáron... Feleségem ráadásul leeg azonnal, úgyhogy ő extrán utalja a nyarat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!