Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tî is várjátok a telet? még...

Tî is várjátok a telet? még csak 1 hete van nyár de már most elegem van

Figyelt kérdés
utálom ezt a 40 fokos poklot, ma már az őrület határán voltam. éjszaka se hűl le a hőmérséklet, nem tudok így aludni. ha kimegyek az utcára egyből rám mászik 10 féle bogár, a nap is úgy éget mint ha a kemencében lennék....

2022. jún. 7. 19:20
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

" Amúgy gyere Angliába, itt most is csak 16°C van!"

Máris indulok! csak előbb vegyél nekem ott egy házat

2022. jún. 7. 20:45
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Én minden évszakot szeretek és azt is, hogy egyik se tart örökké. A nyár még el se kezdődött, még bőven lesz mit csinálni, hogy kiélvezzem mielőtt jön az ősz a saját jó dolgaival.
2022. jún. 7. 20:52
 23/40 anonim ***** válasza:
70%
Megcsípta a darázs a bokámat a múltkor.
2022. jún. 7. 20:56
 24/40 anonim ***** válasza:
31%
Dehogy varom. Szivesebben vagyok rovidgatyaba meg poloba. Sokkal tobb mindent lehet most csinalni. Otthonra venti vagy klima azt kesz. Amugy meg nincs is az a nagy meleg 😀 meg 30 fok is alig volt
2022. jún. 7. 20:59
 25/40 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon várom már.Mikor 15 fok volt 1-2 napig én olyan jót aludtam és a közérzetem is f@sza volt.Na aztán jött a meleg vissza és egésznap kómás vagyok,bágyadt de ez van.Alvásom sz@r a meleg miatt de örülök a klímának és hogy nem társasházban lakom s így a kertben tudok hűsölni.

Majd csak eljön az ősz azt kész:D

2022. jún. 7. 21:09
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Én se nagyon kedvelem a nyarat.

Totál sovány vagyok, alig áll jól valami.

Régen a kedvenc évszakom volt.:)

2022. jún. 7. 21:44
 27/40 anonim ***** válasza:
35%
én imádom. az egyetlen olyan évszak, amikor a meló befejeztével még sok-sok órán át kellemes odakinn
2022. jún. 7. 21:45
 28/40 anonim ***** válasza:
37%
Egyre szarabb az emberek kondija, szarul kajalnak, stb stb. Nemcsoda h kivannak mar 30fokba. Meghat szarul is neznek ki, ilyenkor meg nem lehet draga ruhak moge bujni 😀
2022. jún. 7. 21:50
 29/40 anonim ***** válasza:
30%
#28 ez is benne van. valahogy mindig a kövér, vagy más okból nem túl szép testű, vagy aránytalanul szégyellős emberek utálják a nyarat.
2022. jún. 7. 22:14
 30/40 anonim ***** válasza:
86%

Hát 29, ezt cáfolnam. Feleségem és lányom is tök csinos, vékony, gyönyörű, életvidam csajok, de mindkettő csak kovalyog nyáron... Feleségem ráadásul leeg azonnal, úgyhogy ő extrán utalja a nyarat.

Ferfi létemre én imádom, pedig 108 kg vagyok... 😉

2022. jún. 7. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!