Tényleg alkalmatlan lennék a vezetésre?
Sziasztok!
Lassan 30 éves vagyok, nincs jogosítványom. Mindig megmagyaráztam magamnak, másoknak amikor kérdezték, hogy környezetvédelmi, pratikussági okokból nem akarok jogosítványt, de persze ez csak részben volt igaz.
Roppantul félek a vezetéstől.
Kiskoromban egyszer vezettem egy gokartot és teljesen széttörtem.
Azóta kerülöm a gondolatot is.
Az életben viszont nem egyre jobban zavarnak az emberek és a tömegközlekedés. A feleségemnek van jogosítványa, de sosem kérem meg rá, hogy ide oda vezessen, sőt ő is inkább buszosok, gyalogol amikor teheti.
Tudnátok nekem tanácsot adni, főleg azok, akik átmentek rajta, hogyan küzdhetem le?
Köszönöm!
Hát én már vagy 10 éve letettem a jogosítványt, de ha úgy vesszük nem sok értelme volt mert sosem vezettem. Félek, nem merek de már nem is akarok. Inkább benyelem az ezzel járó hátrányokat, nem tudok mit csinálni.
De nem magamból indulok ki, nem mindenki olyan gyáva mint én, lehet neked jól menne.
Annyi, hogy én jelenleg nem is vagyok rászorulva, de persze előnyt jelentene ha vezetnék.
Én amúgy nő vagyok, és pont ahol én lakom abban az utcában kb minden nő nagyon ultramodern, független, ilyen "szuper" feleségnek tűnnek, ha nem is vezet valaki sokszor, akkor legalább biciklizik, de én még azzal is közveszélyes vagyok :)
Kicsit kilógok így a sorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!