Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A boomer korosztály általában...

A boomer korosztály általában miért olyan életképtelen a számítógépes dolgokban?

Figyelt kérdés
Ügyfélszolgálatnál dolgozom, és egyszerűen nem tudom megérteni, hogyan lehetnek ennyire ostobák az emberek, hogy egy felületen, ahova bejelentkeznek, nem találnak meg gombokat meg legördülő menüket. Én elhiszem, hogy az ő gyerekkorukban nem volt számítógép, én sem tudok pl. programozni, de azon mit nem lehet megérteni, hogy hova kell kattintani? Miért nem tudnak egyszerű utasításokat követni? Komolyan, az ilyenek vezetni pl. hogy tanultak meg, vagy egy tévét a megfelelő csatornára kapcsolni? Nem kifogás a kor, ehhez nem kell számítógéppel a kézben születni, ez annyi intelligenciát igényel, mint egy használati utasítás elolvasása. Miért ilyen hülyék hozzá az emberek?
2022. jún. 7. 14:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
95%
Mert sz.rnak ra. Utalok a gep elott ulni meg ilyen fszsagokkal foglalkozni. Orulj neki, kulonben melod se lenne 😅
2022. jún. 7. 21:17
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

19-es vagyok.

És mellesleg bele se gondol,hogy akkoriban milyen,és most milyen gyakori volt.

Akkoriban ami most van,az nem hogy nem volt még egy picit gyakori sem,még nem is létezett.

Most van millió féle operációs rendszer,minden amit el lehet képzelni.

2022. jún. 7. 21:18
 23/25 anonim ***** válasza:
97%

Gondolj bele, hogy a boomer korosztály valószínű pont ugyanezt gondolja rólunk mai fiatalokról, hogy milyen életképtelenek vagyunk egy rakás dologban. Kertészet, otthoni javítások, szerelgetések stb. Ma már mindenki minden lószarért vagyonokat dob ki, hogy szakember megcsinálja.

Ők meg kábé egymaguk a legtöbb dologgal simán elboldogulnak otthon, megjavítanak mindent, ahogy te a számítógépen.

Minden korosztály életképtelen bizonyos dolgokban. Ha mi nem lennénk életképtelenek abban amiben ők, a mai legtöbb szakember fele ennyit nem keresne, meg fele ennyi nem is lenne.

2022. jún. 7. 21:48
 24/25 anonim ***** válasza:
11%

meg tudom erősíteni.

egy mérnöki tervezőcégnél dolgozom, és messze a legtöbb problémánk az 60 feletti korosztállyal van. full tájékozatlanok szinten mindenben, digitális analfabéták, mégis zömükben akkora szája van, hogy hihetetlen.

messze a legbutább réteg az 50 feletti Magyarországon: nagy pofa, semmi piacképes tudás, max. le tudnak vágni egy tyúkot, de azon kívül totál homály nekik minden.

2022. jún. 20. 09:58
 25/25 anonim ***** válasza:
96%
24. Erre azt mondanám neked, hogy itt a gyakorin millió kérdést írnak 20-30-as egyetemet végzett/végző fiatalok olyan evidens témákban, amiket néhány kattintással meg tudnának ismerni. Tapasztalatból mondom, hogy ez a korosztály is tele van funkcionális analfabétákkal. Nem tudnak egyszerű szöveget értelmezni, jogszabályt meg pláne nem stb.
2022. jún. 20. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!