Fiúk! Mi a baj velem? Nem vagyok önbizalom hiányos, csak nem értem, hogy miért nem fogom meg a korosztályom. (16-20)
Kedves 2. lehet, hogy nem, de a következők tények: 20/18 srácot bármelyik buliban megkapok, de a csórók mindig üres kézzel távoznak, csak hogy a hírnevemen se essen csorba. 12 éves koromban már önálló háztartást vezettem külföldön, és mai napig itthon is sok minden az én feladatom. Köszi a kommenteket, de egy osztálytársam pont most világított rá, hogy azért nem próbálkozik senki, mert férjnél vagyok :D (néha tökre elfelejtem) :D
3. köszönöm
"hamar benőtt a fejem lágya"
Ez a kérdésből és a kommentből nem így néz ki.
17 évesen egyedül élek. Vezetem a háztartást, suliba járok, mellette melózom. Csinosan öltözködöm, nem vagyok egy ronda lány. Oké az alakom nem a legjobb, de sportos vagyok.
Mindenki imád, mert barátkozós típus vagyok, nincsenek ellenségeim. Mégsem kellek egy fiúnak sem komoly kapcsolatra. Viselkedésem és kinézetem alapján általában 22-nek néznek. 20+-os fiúk közül bárkit megkapok, de csak 1 éjszakára. Nem vagyok válogatós, csóróság nem hátrány!
Akárhogy is nézem, nyertem b*zzmeg..;DDDD
lány vagyok, de azért ideírok..
nagyon irritáló személyiséged van, pf :)
el ne szállj magadtól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!