Tudományhívők!Ti hisztek a lélekben esetleg a reinkarnácioban?
Nem, én teljes mértékben elfogadom, hogy hamarosan vége az életemnek, ugyanis már nyugdíjas vagyok.
Nincs mit tenni, ez az élet rendje.
Mellesleg a tudományban nem kell hinni, azt meg kell érteni és el kell fogadni.
"Az engem félelemmel töltene el ha azt hinném h meghalok leoltják a vilanyt és soha többé semmi"
Ezt a félelmet lovagolják meg a vallások és egyházak évezredek óta. És évezredek óta ugyanúgy nem tudnak felmutatni semmi konkrétumot.
“Az engem félelemmel töltene el ha azt hinném h meghalok leoltják a vilanyt és soha többé semmi”
Hát ja, sokan vannak így s jórészt emiatt talált ki az emberiség mindenféle halál utáni dolgot. Én magam nem hiszek az ilyesmiben, szerintem csak simán megszűnünk s kész. Illetve szerintem sokkal hátborzongatóbb az az elképzelés ,hogy *van valami* a halál után de fogalmad sincs mi s meddig tart. Például az öröklétet szinte bármilyen formában hátborzongatóbbnak tartom mint a véges életet.
Amúgy a “tudományhívő” elég félrement kifejezés. A tudományban nem szokás hinni, legalább is nem úgy ahogy a hitet általában értjük.
1: Ez a kérdés nem tudományos, a helye a vallás kategória.
2: A tudományban NEM hinni kell!
3: Aki elfogadja a tudományt, az általában nem hisz a túlvilágban. Kivéve az értelmesebb hívőket. De gondolom, most nem őket akartad kérdezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!