Tudományhívők!Ti hisztek a lélekben esetleg a reinkarnácioban?
Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 13:28
11/13 anonim válasza:
"Az engem félelemmel töltene el ha azt hinném h meghalok leoltják a vilanyt és soha többé semmi"
Én meg erre várok már. 7-es amúgy tökéletesen jól írta, ugyanaz van az élet után, mint előtte volt: semmi. És nekem rohadtul nem fájt a semmi, úgyhogy nagyon vágyok már oda vissza.
12/13 anonim válasza:
A lélekben olyan értelemben hiszek, hogy adott emberben létezik, nemcsak a neveltetésünk és a környezetünk határoz meg, hanem van személyiségünk. Abban nem hiszek, hogy a lélek kivándorol a testből halál után, és az újjászületésben sem (pedig jó lenne benne hinni, mert izgalmas... de nem hiszek).
13/13 anonim válasza:
Én nagyon örülnék annak, ha lenne a halálunk után is valamilyen módon élet, de sajnos valószínűnek tartom, hogy utána már nincs semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!