Ha 20 evesen lenne masfel milliod, mire koltened?
Figyelt kérdés
Auton kivul:D2022. jún. 3. 07:27
11/22 anonim válasza:
9/Noren1989: Piramisjátékba én biztos nem tenném, abból nagyon nehéz úgy kijönni, hogy 1. vagy ne bukd el a pénzed (rosszabb esetben pedig akár a belerakott pénzed többszörösét, sokszorosát pluszadósság formájában) 2. ne kerülj miatta - valamilyen sikkasztásos, korrupciós, adócsalásos bűncselekmény jogcímén - évekre börtönbe (ha esetleg hatalmasat kaszálsz épp rajta)
12/22 Noren1989 válasza:
Kriptos verzióban most megy...kollegàim napi 100-120jurót vesznek ki belőle. Làjkrobot lett a javuk.
13/22 anonim válasza:
Tudom, az agyhalott-proli magyarok nagy részének ez ismeretlen, de oktatásba.
- angol,
- német,
- döntési módszerek,
- hálózati tanfolyamok,
- irányítástudomány,
- gondolkodási módszerekbe stb.
14/22 anonim válasza:
20 millió forint Magyarországon - 2022-t írva és a jelenlegi gazdasági folyamatokat megélve - nem pénz! Megpróbálnék keresni egy befektetést, amely legalább arra elég, hogy ne veszítsen az értékéből a pénz és gyűjteni mellé valami pénzt is. Ismerve a fiatalok esélyeit arra, hogy mikor és miből tudnak felmutatni saját életteret maguknak, már ekkor belekezdenék (legalább) egy Fundamenta megtakarítási projektbe, - mert a többi banknál csak az a biztos pont, hogy egyoldalúan átvernek és eladósítanak két életre, még az ükunokáid is azt fogják nyögni! A Fundamenta olyan, amilyen, de amit kialkudtok a szerződéskötéskor, az annyi marad a futamidő végéig! Ez a nem mindegy, - hogy kiszámítható a vége, - nem úgy, mint a sárga osztrák banknál, amelynek több, mint 10 évig voltam az ügyfele és amikor felvettem egy millió személyi kölcsönt, azzal jutalmaztak, hogy hosszabb ideig fizethettem vissza a felvett összeg két és félszeresét. Ott is hagytam őket a francba és boldogsággal tölt el, hogy - a jelek szerint nem voltam egyedül, - mostanra már lasszóval próbálják meg összefogdosni a balekokat! A feleségemnek volt több Fundamentája is, - ott a futamidő végéig annyi az annyi, amennyit kialkudtatok és (járj utána - ha érdekel!!!), az állam is hozzájárul a lakásvásárláshoz 30 %-os arányban, ha megfelelsz bizonyos körülményeknek!
15/22 anonim válasza:
14#+: Benéztem: A 20 -as értéket értelmeztem tévesen pénzértéknek, - nyilván a másfél millióra még inkább érvényes, amit írtam! Elnézést, - én sem vagyok százas! :) Bocsi a bakiért!
16/22 anonim válasza:
Bitcoin most lent van az ára én arra vagy etehrium
17/22 anonim válasza:
Befektetnék, vállalkozást indítanék.
18/22 anonim válasza:
Vennék belőle árveréses/olcsó házat. Néha szoktak lenni ilyesmi áron, csak hamar lecsapnak rájuk.
19/22 anonim válasza:
Lakásfelújításra. Most 26 vagyok, most is erre költeném. 20 évesen a szüleimmel laktam, a 3 szobából 1 volt rendesen lakható, a többinél hullott a vakolat és beázott esőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!