Emberek akik nem koltenek fogaszati kezelesre ok megis miert viselik el a fajdalmat inkabb?
A munkahelyen egy egyebkent anyagilag nem annyira rossz helyzetben levo gyerek elkezdi h neki bar sokat szokott fajni a foga ő megsem fog "szazezreket" fizetni kezelesert.
Lehet h en mukodom rosszul, es az atlag fogazatu embereknek max az inye faj.
sajnos nekem nem nott eleg nagyra az allkapcsom h beferjenek a fogak es a emiatt mar jopar tomes van mert a hatso fogak mind elszuvasodtak.
de ez akkor sem "szazezreket" kellett erre koltenem, mert egy gyokerkezeles 3 gyokeru fognal sem kerul tobbe mint kb 50 ezer forint
Egy tomest meg azert lassuk be ki lehet birni, anyagilag is, es nem faj, max az injekcio de sok helyen mar azt sem lehet erezni
ultrahangos, lezeres tisztitasokkal meg a foginy problemait meg kehet szuntetni
de biztosan en vagyok egy genetikai selejt ha en nem engedhetem meg maganak sose menjek fogorvoshoz es kibirjam a fajdalmat
oke azert neha nekem is fajogst ahogy nyomja az elfekudt bölcsifog a tobbit, de ki kehet birni
itt most nem ezekrol az esetekrol beszelek hanem a szettort kihalt fogakrol amiknek a gyokereben mar kihalt az ideg es ki tudja milyen ferto rohasztja az allkapocs csontot
Mert nem fogják fel a kockázatokat, felelőtlenek, buták. Ezek azok az emberek, akik hisztériás rohamok közepette jönnek fel gyakorira szidni mindent és mindenkit, mert péntek este elkezdett fájni a foguk és a legnagyobb megdöbbenésükre Tápiómihályhónalja-Alsón nincs 24/7 fogászati ügyelet.
Aztán ugyanezek az emberek szidják az orvost, mert a gyulladást csak több lépcsős kezeléssel tudja levinni, akkor megy itt a cirkusz, hogy az mennyire fájt és egyáltalán hogy várják el tőlük, hogy heti 3x megjelenjenek, amikor ők dolgoznak (mintha ők tennének szívességet az orvosnak).
Aztán persze mennek majd a krokodilkönnyek is, amikor kisül, hogy csodák nincsenek, bármennyi pénzt is raknak le az asztalra, annyira elhanyagolták a szájukat, hogy őnáluk már csak kivehető pótlás jön szóba 30 évesen, vagy még fiatalabban.
Ugyanígy megy a hiszti, hogy miért ilyen drága ez, miért ilyen drága az, miközben ha rendesen eljárt volna fogorvoshoz, a töredékét kellett volna kifizetni, vagy annyit sem, mivel sok helyen van elérhető és jó körzetes orvos is, tehát eleve a kezelések jó része ráadásul tb finanszîrozott.
Hogy sajnálom-e ezeket az embereket? Egyáltalán nem. Az interneten minden információ elérhető, az is, hogy mit kockáztatnak ezzel, hogy mik a kilátásaik, hogy lesz-e elérhető segítség olyan lehetetlen időpontban, mint dec 24 éjszaka. Mindenki a saját egészségéért felelős, aki pedig évek vagy évtizedek óta nem járt fogorvosnál, annak meg ugye semmi joga genetikára, hormonokra meg terhességre fognia a dolgot.
jóóó hát na, azért a magyar fizetésekhez a fogorvosi kezelés nem két fillér lássuk be
aki keres 160ezret annak egy tömés is sokba kerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!