50ccm és robogómra (fekvőhengeres minarelli) szeretnék sport vairátort maximum olyan 25 ezret koltenék rá. Ki mit tud ajánlani? Szettet vegyek vagy elég csak a variátor?
Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 12:16
1/6 anonim válasza:
Ilyen sok felesleges pénzed van?
2/6 anonim válasza:
És mit tudna az a sport variátor ???
Azt tudod egyáltalán hogy mire való?
3/6 A kérdező kommentje:
Hát igen anyuciék pénzét nagyon tudom szórni 😌😌(amúgy saját pénz)
Nem bazmeg hülye vagyok csak úgy kipattant a fejemből ez a szócska aztán kiírom hogy mit lehet vele csinálni. Igen tudom hogy mi az csak véleményt kérdeznek hogy melyik a legjobb.
2021. jan. 20. 15:14
4/6 anonim válasza:
A legjobb az mhr overrange. Kb 90k ft. Most ezzel előrébb vagy?
5/6 anonim válasza:
25 ezerből nincs sportvariátor, legfeljebb használtan. 40-45 ezer körül kezdődik a belépő szint ami egy kicsit nagyobb végsebességet és jobb hatásfokot, egyenletesebb gyorsulást ad.
Semmi értelme 50-es motorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!