Hasznaltautot vettem magamszemelytol par honapja es kiderult h a vasarlasi ar 2/3 at ra kell koltenem (1misit) ‘motorhiba’ miatt, ilyenkor jogi uton el lehet erni h valamennyi koltseggel kompenzalja a dolgot az elado?
Ezek olyan hibák, amelyekről feltétlenül tudnia kellett és bizonyíthatóan eltitkolta? Ha igen, akkor az adásvételi semmis, és az eredeti állapotot kell visszaállítani. Azaz ő megkapja a kocsit, te a pénzedet.
De használt autó vásárlásánál mindig fennáll a kockázat, hogy hibát találsz. Akkor is, ha az eladó minden tőle telhetőt megtett, teljesen részletesen és hitelesen mutatta meg a kocsi.
Pár hónap és 3-4e km?
Ennek fel-harmada alatt is (időben-km-ben) eléggé lehet amortizálni egy kocsit. (Hengerfejrepedés, turbó középrész hibája, ha vételkor rossz volt, az sokkal hamarabb jelentkezett volna).
Nem sok esélyt adok (mondhatni semmit)..
#6os, jelentkezett sokkal hamarabb csak nem foglalkoztam a problemaval ilyen szinten.(mig fel nem mrnt a viz 90 fokra sose huzattam meg a turbot mkndjg megvartam h lehuljon leallitas elott). de akkor mar nincs mit tenni..
az auto 15 eves, nem tudom mennyire erdemes 1 misit rakolteni, meg mindenki akkor adja el amugy mikor mar sokat kene koltenie ra, igy el sem fogom tudni majd adni csak minuszosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!