Csak én érzem magam rosszul amikor kiszolgálnak egy étteremben? Ezért nem is járok
Én is.
Dolgoztam étteremben pincérnőként, hát nem tudom melyik oldalon a kínosabb :/
Az étterem pont erről szól:
Finom, igényes, (az igényesebb helyeken frissen) elkészített étel.
Lazulás.
A választás lehetősége - számos étel, ital közül.
Felszolgálás, - nem kell senkinek görcsölnie azon, hogy az asztalra kerüljön az ennivaló, csak neki kell látni az elfogyasztásnak.
Beszélgetés, - ha társasággal megy az ember.
Esetleg élő zene hallgatás, - ha van ilyen szolgáltatása az étteremnek.
A nőknek külön áldás, hogy semmilyen előkészületet, utómunkát nem kell végezniük az étkezéssel összefüggésben. (Konyhai előkészítés, tűzhely melletti őrszolgálat, számolatlan mosogatás, koncentrálás az aktuális feladatsor helyes sorrendjére, - mivel az esetek igen túlnyomó hányadában ők nyerik meg ezt a feladatot otthoni környezetben a gyerek felügyeletével és a háztartás vezetésével párhuzamban!)
Pontosan ezt kell megfizetni a kényelmes helyen és a terítéken kívül!
Ezek a lényegesek az éttermek látogatásában! Ezért ünnepélyes alkalom és éli meg számos nő a tisztelet kifejezésének egy formájaként azt, hogy ha elviszi a párja egy étterembe időközönként!
A vendéglátás így működik
A pincérnek az a dolga hogy kiszolgáljon és ezért kapja a fizetését ami mondjuk elég kevés
Én is gondolkodtam már ezen igazából és sokszor kellemetlen volt nekem is de a pincér választotta ezt a szakmár illetve állást tehát megpróbálok ilyenkor nem sajnálatot érezni hanem illedelmesen megköszönni a kedves kiszolgálást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!