Miért van az hogy a mekiben és más gyorséttermekben általában sokkal kedvesebbek a kiszolgálók mint rendes étteremben a pincérek?
Figyelt kérdés
2019. aug. 4. 16:01
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez általában nincs így. Találkoztam már egyikben is, másikban is kedves meg mogorva kiszolgálóval/pincérrel is.
2/4 anonim válasza:
A meki elég profin van megtervezve. Vásárló orientáltak, ezért ügyelnek arra hogy kiemeljék a dolgozóknak hogy mosolyogni, kedvesnek lenni is kell, mert ez tartozik a meki arculatához.
3/4 anonim válasza:
Mert az éttermekbe arányosan több sznob, fölényes barom jár, akik azt is elvárják a pincértől, hogy úgy kezelje őket, mint XVI. Lajos őfelségét a Versailles-i tükörteremben. Emiatt pedig persze, hogy jobban kiégnek érzelmileg a pincérek (de mindenképpen feszültebbek), mint azok a laza mekis dolgozó fiatalok, akik szinte velük egykorú, "egyszerű pórnép" kategóriájú nassolni beülő emberkéket szolgálnak ki és nem bunkóznak velük, mert a helynek megvan az a tipikus izzadságszagtól mentes trendi feelingje, amit a görcsös éttermi közegek csak hírből ismernek.
4/4 anonim válasza:
Mert a pincerek legtobbje bunko.
Unjak a szakmajukat de muszalj nekik mert mast ugyse nagyon tudnanak max gyari vagy takaritos munkat vallalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!