Lányok csak szerintem elfogadható ha én miközben várok a buszra és pisilnem kell elmegyek egy fal mögé ami eldugott hogy elintézem a pisit, más is van így ezzel? Baj ha otthagyom a zsepimet hozzáteszem városba van ezért nem büntethetnek meg? 17/L
(Nállunk ez mindennapos gyakran együtt megyünk a csajokkal) dolog Privátorka nem válaszolok!
Válaszokat köszönöm
Kipróbáltam, pont erről beszéltem egészen eddig. Hogy nem sikerült, ezért ezentúl nem kockáztatok.
Amúgy ezeken a helyeken van wc, csak az oda, vagy hazaúton nincs.
Okés Kata, olvastalak. De nem biztos, hogy annyira kell valakinek, hogy nem bírja ki. Esetleg nagyon kell neki visszatartania.
Az az igazság, hogy szeretek látni ,,szenvedő,, lányokat. Én magam is sokat iszom így előfordul, hogy néha veszélyesen kell pisilnem és hazaérve be is megy. De ez jó nekem.
Más megközelítés: Ha bepisálsz, vagy beszarsz, akkor neked kell kipucolnod. Ha az utcán elvégzed, elmossa az eső.
Ez az utolsó szavam itt.
"ezeken a helyeken van wc, csak az oda, vagy hazaúton nincs"
Órákra laksz a kocsmától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!