Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok csak szerintem elfogadh...

Lányok csak szerintem elfogadható ha én miközben várok a buszra és pisilnem kell elmegyek egy fal mögé ami eldugott hogy elintézem a pisit, más is van így ezzel? Baj ha otthagyom a zsepimet hozzáteszem városba van ezért nem büntethetnek meg? 17/L

Figyelt kérdés

(Nállunk ez mindennapos gyakran együtt megyünk a csajokkal) dolog Privátorka nem válaszolok!

Válaszokat köszönöm

#pisi #pisilés #közös pisilés #Városba pisilés #Köztéri pisilés
2022. jún. 1. 14:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 erogeen ***** válasza:
3%
Inkább tartsd vissza! Próbáld ki, meddig bírod! Szerintem sokkal tovább, mint gondolnád. De az sem nagy gáz, ha néha bepisilsz. F
2022. jún. 1. 23:09
 22/61 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, ezt nem értem. Ha elmész pisilni, utána 2-3 órán keresztül nem kéne, hogy pisilned kelljen. Utána sem a bepisilés határán vagy, hanem csak érzed, hogy menned kéne.

Tehát pisilsz, elindulsz a suliból, 400 m gyalogolsz a megállóig, egy órát vársz a buszra, kb 1-2 órát utazol. Amikor leszállsz akkor kéne, hogy érezd, hogy pisilned kell.

Tehát ott, hogy pisilsz majd egy óra múlva megint pisilned kell és úgy érzed ki se bírod várni, hogy hazaérj, akkor valami egészségügyi gondod lehet.

Az órákat végig tudod ülni? Vagy ott is vannak gondok? Ha vannak, urológushoz menj. Ha nincsenek és csak a buszmegállóban csinálod, ez pszichés.

+

A vizelet visszatartható. Nekem volt már olyan, hogy pisilnem kellett, de 2 órán keresztül nem tudtam wcre menni és kibírtam és nem hugyoztam az első bokorba.

Ebből sem értem, hogy miért kell azonnal rohanni a megálló mögé, ha jön az inger.

2022. jún. 4. 02:40
 23/61 anonim ***** válasza:
100%

A zsepis részt is kérdezed. Nincs egy szemetes ahova kidobd? Azért a buszmegállókba ki szoktak tenni egy szemetest és azt már tényleg nem hiszem el, hogy 400 m körzetben szemetes sincs.

Amúgy ott vannak a túrázók a zsepit illetően. Aki 5-6 órát tölt a szabadban vagy többet az nyilván nem fog egy túravonal közepén retyót találni. Ők pedig a zsepi kérdést úgy oldják meg, hogy

A. Eltemetik a zsebkendőt.

B. Visznek egy zacskót, amibe a szemetüket gyűjtik és a zsepit becsomagolják egy kisebb zacskóba (amiben a kutyaürüléket is szedik a kutyagazdik) és a nagy zacskóba dobják, majd a túra végén az egész zacskót behajítják az első szemetesbe.

2022. jún. 4. 02:52
 24/61 anonim ***** válasza:
17%
megnézném
2022. júl. 1. 23:16
 25/61 A kérdező kommentje:
24-es Fúj na ilyenek a beteg fiúk🤬🤮
2022. júl. 2. 08:45
 26/61 anonim ***** válasza:
96%
Nem, kérdező, ilyen amikor egy pisi fétises egy másik pisi fétises kérdése alá ír.
2022. júl. 2. 18:47
 27/61 A kérdező kommentje:
Jah
2022. júl. 2. 20:50
 28/61 A kérdező kommentje:
Mármint nem rám céloztál?
2022. júl. 2. 20:50
 29/61 anonim ***** válasza:
95%
lebuktál! semmi gond a pisi fétissel amúgy.
2022. júl. 2. 20:52
 30/61 A kérdező kommentje:
WTF?
2022. júl. 2. 22:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!